Storitve in oprema - Gospodarsko razstavišče
SI
Show menu

Storitve in oprema

Dodatna oprema

Nudimo vam:
 • Oprema za razstavo (premične stene idr.)
 • Scenska oprema (tribune, odri idr.)
 • AV oprema

Za več podrobnosti pa si oglejte naš Katalog opreme GR.


Drugo opremo, ki ni v gornjem katalogu, ponujamo skupaj z našimi partnerji:

Catering

Če želite na vaši prireditvi pogostiti udeležence z odmorom za kavo ali pa streženo gala večerjo, vas z veseljem povežemo s pogodbenimi ponudniki cateringa na GR. Glede na vaše želje pripravimo posebno ponudbo samo za vas.

Gostilna pri Trubarjevi mami

Že nekaj let v prostorih paviljona Jurček na Gospodarskem razstavišču – v dnevnem bistroju, poleti tudi na terasi ter v kleti – gostuje gostinska veriga Kaval Group. S svojo ponudbo se domiselno prilagaja poslovnemu utripu Gospodarskega razstavišča, sejemski in kongresni dejavnosti, pa tudi drugim dogodkom, ki se vsakodnevno odvijajo pri nas. Od leta 2019 v Gostilni pri Trubarjevi mami strežejo slovenske avtohtone jedi, pripravljene iz sestavin lokalnih pridelovalcev z ekološkimi certifikati ter obsežen izbor vina in piva. Jedilnik je soustvaril vrhunski šef Mojmir Šiftar, mladi talent po izboru gastronomskega vodnika Gault & Millau.

Ob večerih je gostilna prostor za zabave z glasbo v živo. Gostom ponudijo tudi izdelke lastne blagovne znamke, na primer ročno izdelane testenine, sladice idr.

Dekoracija

Skupaj s partnerjema Dafnis in Funtex d.o.o. poskrbimo za svečano ambientalnost vaših dogodkov, kot so cvetličnei aranžmaji za oder, govorniški pult, predsedniško omizje itd. Impresivno pa znamo poskrbeti tudi za celostno scensko ureditev vašega dogodka.

Garderoba

Obiskovalcem vašega dogodka lahko ponudite naša premična garderobna stojala za do 600 oseb. S pomočjo naših zunanjih partnerjev pa vam lahko ponudimo tudi garderobo za več 1000 udeležencev. Pri glasbenih in scenskih prireditvah lahko uredimo tudi posebne garderobe za izvajalce.

Hostesna služba

Za vaš dogodek vam lahko zagotovimo osebje v garderobi, osebje za nadzor vstopnic, osebje za delo v blagajnah ali na stojnici ter usmerjevalno osebje na vhodu v dvorano.

Čiščenje prostorov

Zagotavljamo redno čiščenje dvoran in zunanjih površin. Po potrebi pa lahko naročite tudi dodatno čiščenje po montaži in dežurstvo čistilne službe med samim dogodkom. Za večje dogodke, kot so koncerti in zabave, organiziramo tudi čiščenje s pometačem.

Najem avtomobila in transfer

Če želite najeti avtomobil ali urediti transfer do želene lokacije, lahko skupaj s partnerjema ABC Rent a car d.o.o. in Kompas d.d. za vas uredimo vse potrebno.

Recepcija

V času  vašega dogodka je v paviljonu Jurček na voljo tudi recepcija z osnovno opremo (telefon, internet, fotokopirni stroj, tiskalnik).

Rezervacija hotelov

Pomagamo vam pri rezervaciji namestitev v hotelih in apartmajih različnih katergorij v bližnji in širši okolici Gospodarskega razstavišča.

Obrnite se na vodjo projekta za nadaljnje informacije.

Predstavitev hotelov v Ljubljani in bližnji okolici lahko najdete tukaj.

Špedicija

Skupaj s partnerjem Intereuropa, d.d. poskrbimo za mednarodni promet vašega blaga direktno do vašega razstavnega prostora in nazaj na želeni naslov.

Obrnete se lahko na:

Ga./Mrs. Marjana Dobnikar
marjana.dobnikar@intereuropa.si
Tel.: +386 (4) 206 28 02

Podjetje DB Schenker je eden vodilnih mednarodnih ponudnikov logističnih storitev. DB SCHENKERfairs našim strankam zagotavljamo celovito in optimalno pripravo sejmov. Storitev oblikujemo po vaših merah in tako poskrbimo, da se na sejmih predstavite v najboljši luči.
 
Za dodatne informacije, nas prosim kontaktirajte.

Nina Modic
tel: +386 1 5885 809
e-pošta: nina.modic@dbschenker.com

Varovanje

Na vašo željo v času prireditve poskrbimo za fizično varovanje javnih prireditev (varnostniki, reditelji).

Vstopnice

Organizatorjem prireditev nudimo celovito rešitev elektronskega tiketinga, ki zagotavlja hitro, učinkovito, varno, zanesljivo in končnim uporabnikom prijazno rešitev računalniško podprte prodaje vstopnic ter registracije udeležencev prireditve.

Naš poslovni partner je Programski atelje A&Z d.o.o.

Telekomunikacijska storitev

Vse dvorane so za potrebe telefonije, interneta in brezžičnega interneta opremljene s telekomunikacijsko infrastrukturo, povezano na interno optično hrbtenico.

Električni priključki

Osnovno električno infrastrukturo v kongresnem centru predstavljajo priključki 220 V, 50 Hz, 16 A. Na voljo so tudi priklopi 380 V, 63 A, po potrebi tudi močnejši.

Avdio/Video

Naročnik in/ali njegov izvajalec sodeluje s predstavnikom GR pri postavitvah avdio/video tehnike za svoj dogodek.

GR nudi profesionalno A/V storitev, ki pa ni obvezna za izvedbo dogodka. Naročnik lahko uporablja svojo A/V opremo ali jo naroči pri zunanjem ponudniku A/V storitev. Naročnik opreme, ki je ne naroči pri GR, ne sme priklopiti na obstoječi GR A/V sistem.

Naročnikom zagotavljamo:

 • mobilna projekcijska platna
 • zmogljive LCD projektorje
 • mobilne LCD/plazma ekran
 •  mobilno avdio opremo
 • videokonferenčno opremo
 • popolno opremo za simultano prevajanje

 

Multimedijsko opremo zagotavljamo v sodelovanju s pogodbenimi partnerji.
Kolikor se naročnik odloči za uporabo tehnične opreme GR, priporočamo uporabo naslednjih standardnih formatov:

 • DVD
 • PowerPoint
 • JPEG in ostali računalniški formati

*Za uporabo drugih formatov se posvetujte s predstavnikom GR.