Gospodarsko razstavišče
SI

CONVENTA 2013

Conventa je postala vodilno tržišče za industrijo srečanj jugovzhodne Evrope.Kot je dejal Miha Kovačič, direktor Kongresnoturističnega urada Slovenije in vodja razstavnega programa Convente, predstavlja peta Conventa velik dosežek za regijo Jugovzhodne Evrope, saj je pripomogla k temu, da se je Evropa začela zavedati potenciala, ki ga ima regija za srečevanja v panogi.
 

»Ta panoga je še vedno zelo mlada in zavedamo se potreb po izobraževanju, tako ponudnikov storitev kot profesionalnih organizatorjev konferenc, v skladu z mednarodnimi pričakovanji in merili,« je dejal gospod Kovačič.
 

V zadnjih petih letih se je Konvente udeležilo 1.190 kupcev iz 36 evropskih držav in 616  ponudnikov panožnih srečanj iz 11. držav Jugovzhodne Evrope, ki se predstavljajo kot razstavljavci.
 

»Zdi se mi, da je bila Konventa pred petimi leti, ko smo prvič organizirali razstavo, še dojenček,« je dejala Tatjana Radovič, vodja kongresnega urada v Turizmu Ljubljana. »Sedaj pa je otrok, ki zna že hoditi. Zanimivo bo opazovati, kako se bo razvijala v prihodnje in kakšne možnosti bo omogočala panogi v Jugovzhodni Evropi.«

Sorodni dogodki

11.November 2020

Ambient Ljubljana – sejem pohištva

31. pohištveni sejem.
11.November 2020

Sejem Dom +

5. mednarodni sejem stavbnega pohištva, ogrevalne in hladilne tehnike, montažnih hiš, varovanja ter urejanja okolice.
22.Oktober 2020

Volkswagen 25. Ljubljanski maraton

Največji slovenski tekaški praznik. Tekači se lahko udeležijo slednjih disciplin: maraton (42km), polmaraton (21 km), rekreativni tek (10 km), Fun tek (4km) ter tek za mlajše: srednješolski, osnovnošolski in »Lumpi tek«.
21.Oktober 2020

Narava–zdravje 2020

51. sejem ponudbe izdelkov, dejavnosti in idej za zdravo življenje.
GR na družbenih omrežjih