Gospodarsko razstavišče
SI

Arhitekturna konferenca

Leto: 2008
Število udeležencev: 600 udeležencev

Opis: Zavod Big je v sodelovanju z nordijskimi veleposlaništvi v Sloveniji organiziral arhitekturno konferenco z naslovom »Prodajati arhitekturo, ki prodaja«. Pod sloganom »Nordijske perspektive o arhitekturi komercialnih objektov« so svoje vidike, ki se velikokrat približajo meji resničnega, predstavili arhitekti s Finske, Švedske, Norveške in Danske.

Leto: 2010
Število udeležencev: 800

Opis: Letna Mednarodna arhitekturna konferenca v sklopu festivala Big arhitektura je v letu 2010 potekala na temo transformacija. Predavatelji so pojasnjevali odnose med kakovostnim oblikovanjem, inovativnostjo, odzivi in spremembami. V svojih predstavitvah so odgovarjali na vprašanja: Na kakšen način arhitektura spreminja naše okolje in namembnost okolja, v katerega je umeščena, kako lahko inovativno in navdihujoče oblikovanje prispeva k arhitekturni transformaciji in sooblikuje arhitekturo in trende današnjega in jutrišnjega dne?

Organizator: Zavod BIG

»GR je edina inspirativna "praznina" v prestolnici, ki raznolikim vsebinam omogoča izvirno interpretacijo.«

Zmago Novak, direktor Zavoda Big

Sorodni dogodki

11.November 2020

Ambient Ljubljana – sejem pohištva

31. pohištveni sejem.
11.November 2020

Sejem Dom +

5. mednarodni sejem stavbnega pohištva, ogrevalne in hladilne tehnike, montažnih hiš, varovanja ter urejanja okolice.
22.Oktober 2020

Volkswagen 25. Ljubljanski maraton

Največji slovenski tekaški praznik. Tekači se lahko udeležijo slednjih disciplin: maraton (42km), polmaraton (21 km), rekreativni tek (10 km), Fun tek (4km) ter tek za mlajše: srednješolski, osnovnošolski in »Lumpi tek«.
21.Oktober 2020

Narava–zdravje 2020

51. sejem ponudbe izdelkov, dejavnosti in idej za zdravo življenje.
GR na družbenih omrežjih