Gospodarsko razstavišče
SI

10. slovenski kongres prostovoljstva

Kongres prostovoljstva kot največji strokovni dogodek s področja prostovoljstva organizira Slovenska filantropija vse od leta 1996 vsaki dve leti, letos zaradi angažiranosti pri reševanju begunske krize le kot enodneven dogodek. Tematsko je bila konferenca posvečena soustvarjanju strategije razvoja prostovoljstva. Kongres je letos potekal v sodelovanju z Ministrstvom za javno upravo, ki je odgovorno za pripravo strategije razvoja prostovoljstva. Častni pokrovitelj kongresa je bil ponovno predsednik države gospod Borut Pahor.

Slovenska filantropija se že več kot 20 let aktivno odziva na družbene probleme, spodbuja in razvija prostovoljstvo, deluje na področju migracij, pomaga ogroženim in je glasna zagovornica človekovih pravic.


»Hvala Gospodarskemu razstavišču za podporo 10. Slovenskemu kongresu prostovoljstva. Res odlično sodelovanje kaže na vaše dolgoletne izkušnje. V veselje nam je bilo delati z vami. V imenu cele naše ekipe se vam  iskreno zahvaljujemo.«

 

Organizatorji kongresa - Slovenska filantropija

Sorodni dogodki

11.November 2020

Ambient Ljubljana – sejem pohištva

31. pohištveni sejem.
11.November 2020

Sejem Dom +

5. mednarodni sejem stavbnega pohištva, ogrevalne in hladilne tehnike, montažnih hiš, varovanja ter urejanja okolice.
22.Oktober 2020

Volkswagen 25. Ljubljanski maraton

Največji slovenski tekaški praznik. Tekači se lahko udeležijo slednjih disciplin: maraton (42km), polmaraton (21 km), rekreativni tek (10 km), Fun tek (4km) ter tek za mlajše: srednješolski, osnovnošolski in »Lumpi tek«.
21.Oktober 2020

Narava–zdravje 2020

51. sejem ponudbe izdelkov, dejavnosti in idej za zdravo življenje.
GR na družbenih omrežjih