COMPTECH – Sejem zabavne elektronike, računalništva in fotografije - Gospodarsko razstavišče
SI
Show menu

COMPTECH – Sejem zabavne elektronike, računalništva in fotografije

V Slovenijo prihaja sejem »COMPTECH« s svojim zanimivim razstavno-prodajnim programom s področij  zabavne in druge elektronike, računalništva, tehnike, fotografije, modelarstva, robotike, radio amaterstva, telefonije in drugih področij.

Odvijal se bo tik pred praznično prednovoletno nakupovalno mrzlico od 4. – 6. decembra 2015. S tem je zagotovljeno, da vam bo sejem ponudil pester prodajni program razstavljalcev, ki vam bodo ponudili marsikatero idejo za praznična darila.  

OGLED in NAKUP NAJNOVEJŠE TEHNOLOGIJE

Želite kupiti nov računalnik, prenosnik, tiskalnik, fotoaparat, telefon ali kaj drugega s področja elektronike? Vse to in še več vam bo dostopno na sejmu COMPTECH po ugodnih cenah in pogojih!

RAČUNALNIŠKE IGRE in druga TEKMOVANJA

Poleg prodaje iger se bodo odvijala različna tekmovanja, kjer bodo lahko udeleženci prikazali svoje veščine v igranju iger, sestavljanju izdelkov s področja modelarstva in drugih področij.

DIREKTNA PRODAJA  

Obiskovalci bodo lahko kupovali v velikih količinah in po po ugodnih cenah (nižje kot na internetu !!) potrošne in druge artikle kot so: tonerji, polnilci naprav, DVD-ji, USB ključki, etui za telefone in še marsikaj drugega.

NOVOST v Sloveniji

“BOLHTECH” – RE-SHOP elektronike

Nakup in prodaja rabljenih predmetov s strani občanov.

IZOBRAŽEVANJA in DELAVNICE

Namenjene bodo vsem starostnim skupinam, kjer se boste seznanili s praktičnimi napotki za uporabo najnovejših elektronksih tehnologij ipd.

URNIK sejmišča

Petek 4. 12. 2015 10.00—19.00
Sobota 5. 12. 2015 10.00—19.00
Nedelja 6. 12. 2015 10.00—18.00

Spletna stran »