Srečanje strokovnjakov CEFA o digitalizaciji v sejemski dejavnosti • Gospodarsko razstavišče, Ljubljana, 20. in 21. november 2014 - Gospodarsko razstavišče
SI
Show menu

Srečanje strokovnjakov CEFA o digitalizaciji v sejemski dejavnosti • Gospodarsko razstavišče, Ljubljana, 20. in 21. november 2014

19. 11. 2014
Gospodarsko razstavišče kot član združenja CEFA, mednarodnega kooperacijskega združenja sejemskih centrov srednje in jugovzhodne Evrope, gosti jutri in v petek, 20. in 21. novembra, 7. srečanje strokovnjakov CEFA (CEM) z naslovom »Spletne trgovine – sistemi spletnih rezervacij – upravljanje zbirk podatkov: Kako ravnati z njimi?"
26 predstavnikov iz osmih držav so bo soočalo z izzivi, kako v sejemski dejavnosti optimalno povezati neinternetno in digitalno komuniciranje z javnostmi. Ali pri tem obstaja tveganje, da se izrine neposredno komunikacijo v živo, ki je najpomembnejša edinstvena prodajna prednost sejemske dejavnosti, če bodo razstavljavcem in obiskovalcem ponujali vedno več cenovno dostopnejših digitalnih storitev? Katere izmed njih so resnično dodana vrednost in katere lahko zanemarijo? Katere so zahteve strank in kako najbolje izkoristiti zbirke podatkov, ki se dramatično večajo? To so samo nekatera vprašanja, na katera bodo udeleženci skušali odgovoriti pri iskanju učinkovitih in cenovno dostopnih rešitev.
V okviru CEM bo potekal sklop predavanj strokovnjakov, ki se intenzivno ukvarjajo s tem hitrim procesom prehoda. Srečanje je odlična priložnost za razprave o digitalnih izzivih s strokovnjaki in posameznimi poznavalci z različnih sejmišč v regiji CEFA. Seminar in delavnica sta namenjena tako zaposlenim na področju IT kot vodjem projektov in zaposlenim na področju trženja.
 
CEFA (European Fair Alliance)
je mednarodno kooperacijsko združenje sejemskih centrov. Združuje 22 sejmišč iz srednje in jugovzhodne Evrope, katerih namen je okrepiti mednarodni pomen sejmov na tem geografskem območju. Gospodarsko razstavišče, prireditveni center Ljubljana, je član združenja CEFA od 2011.