Vrtimo nove ambiente! - Gospodarsko razstavišče
SI
Show menu

Vrtimo nove ambiente!

22. 9. 2014

Ambient Ljubljana – sejem pohištva, Gospodarsko razstavišče, 7. –12. 10. 2014

Ambient Ljubljana – sejem pohištva tudi letos odpira svoja vrata oktobra. Na njem se od 7. do 12. oktobra predstavljajo vse vrste pohištva, svetila, dekorativne tkanine ter razni dodatki. Razstavljavci nudijo na razstavnih prostorih obiskovalcem svetovanje in popuste, nekatere je mogoče uveljaviti še pet mesecev po sejmu. 25. sejem po vrsti vrti svoje ambiente, z nekaterimi osveženimi in novimi projekti:

TOP 5
– priznanja Pet najboljših – TOP 5 in priznanje Najboljši med petimi – TOP OF THE TOP podeljuje Gospodarsko razstavišče za najbolj inovativne in kreativne izdelke med razstavljenimi na sejmu. Izbere jih posebna mednarodna komisija. Izdelki so ves čas sejma na ogled na samostojni razstavi.

TOP IDEJE
razstava in borza mladih, večinoma še neprepoznavnih oblikovalcev in arhitektov na področju ambientalne kulture; možnost, da se predstavijo industriji pa tudi širši javnosti, ki zanje kažeta vedno večje zanimanje. Letos sodelujejo tudi ustvarjalci iz sosednje Hrvaške.

RAZSTAVE:
  • Sodobno nizozemsko in italijansko oblikovanje
  • razstava Biotehniške fakultete, Oddelka za lesarstvo, Univerza v Ljubljani
  • razstava srednjih lesarskih šol v organizaciji Društva inženirjev in tehnikov lesarstva Ljubljana

 

DESIGN WEEK – raznoteri dogodki v organizaciji Gospodarskega razstavišča in Zavoda Big na njunih prireditvah, Ambientu Ljubljana in Mesecu oblikovanja: razstave, delavnice, predstavitve idr. na različnih lokacijah Ljubljane.

PREDAVANJA, DELAVNICE
– za strokovno in širšo javnost v sodelovanju z Regionalnim centrom kreativne ekonomije, italijansko ambasado, Društvom inženirjev in tehnikov lesarstva Ljubljana idr.

UGODNOSTI ZA OBISKOVALCE
Parkiranje vključeno v ceno vstopnice: za obiskovalce sejma Ambient Ljubljana 2014 je parkiranje na parkirišču Emonika do zapolnitve parkirnih mest vključeno v ceno vstopnice. Vstopnico morajo shraniti vse do konca obiska sejma, saj jo morajo predložiti ob izhodu iz parkirišča.
Brezplačen prevoz z mestnim avtobusom: s kupljeno sejemsko vstopnico imajo obiskovalci sejma brezplačno vožnjo z avtobusom Ljubljanskega potniškega prometa s postaje Gospodarskega razstavišča.
Cenejše vstopnice znotraj Design Weeka Ljubljana: za obiskovalce, ki se nameravajo udeležiti več dogodkov na Tednu oblikovanja Ljubljana, je ob nakupu vstopnice za en dogodek vstopnica za drug dogodek cenejša za 30 %.

Na spletni strani Kuponko.si so na voljo vstopnice s posebnimi popusti (od 15. septembra do 6. oktobra).

Vsi obiskovalci ob nakupu vstopnice prejmejo katalog Ambient Ljubljana 2014.

SEJEM JE ODPRT:
7.–11. oktober          10.00–20.00 ure
12. oktober               10.00–18.00 ure

www.pohistveni-sejem.si

Dobrodošli na naših prireditvah! Vabljeni, da se nanje akreditirate prek spletnih strani ali osebno v času sejemskih prireditev v Novinarskem središču v paviljonu Jurček. Vljudno vas prosimo, da v svojih medijih dogodke najavite oziroma o njih poročate.