Dodatne storitve - Gospodarsko razstavišče
SI
Storitve
Dodatne storitve

Vse za vaš dogodek

Najem popolnega prostora je le prvi korak. Z izkušeno ekipo GR vam pomagamo urediti vse potrebno,
da bo vaš dogodek izpeljan brezhibno in  profesionalno. 
Podporne storitve za dogodke izvajamo v lastni režiji ali pa v sodelovanju s preverjenimi zunanjimi izvajalci, ki zanesljivo izvedejo kakovostno storitev.

Če vas zanima katera od naših storitev, jo navedite v povpraševanju ali nas osebno kontaktirajte.
Z veseljem bomo poiskali najboljšo rešitev, prilagojeno vašim specifičnim potrebam.

IT storitve, WI-FI in kabelski internet


GR vam skupaj z našimi dobavitelji ponuja idealne IT rešitve.
Naša optična infrastruktura v vseh dvoranah zagotavlja  razstavljavcem in obiskovalcem  hiter prenos podatkov,  bodisi  preko Wi-Fi oziroma preko bakrenega ožičenja.
Naša izkušena ekipa vam ponuja storitve in pomoč pri vašem dogodku pa naj dogodek poteka v živo ali preko spleta.

AV in prevajalske storitve


Poskrbimo, da je vsak dogodek prikazan v najboljši luči! Naši izkušeni tehnični strokovnjaki s svojim znanjem in inovativno tehnologijo ter široko mrežo kakovostnih partnerjev uresničijo tudi najbolj zapletene avdiovizualne želje. 
V okviru dodatnih storitev ponujamo tudi možnost simultanega prevajanja na vašem dogodku.
Zagotovimo lahko celotno storitev – vso potrebno opremo in tudi prevajalce oziroma tolmače za simultano prevajanje.

Veliko izkušenj imamo pri izvedbah manjših in večjih kongresov, zahtevnih korporativnih dogodkov in dogodkov koncertnega značaja.

Spletni in hibridni dogodki


Za vas imamo popolne rešitve za izvedbo spletnih dogodkov vseh vrst. Naj bo to spletna  ali hibridna oblika dogodka. Poskrbimo za to, da se vi povsem sproščeno in profesionalno posvetite izključno svojemu poslovnemu dogodku.  

Povežite se z nami, spoznajte GR Studio 20.20 in mi vas povežemo s svetom!
Skupaj smo opaznejši, naj vas prepoznajo še drugi.

Dodatna oprema


V Katalogu opreme GR si poglejte, katera dodatna oprema vam je na voljo. Za potrebe dogodka si lahko izposodite razstavno opremo (npr. premične stene, vitrine ipd.), scensko opremo (npr. oder, tribune ipd.) avdio/video opremo in druge dodatke.
Po dogovoru uredimo tudi opremo, ki ni vključena v katalog. Pri tem sodelujemo z zunanjimi izvajalci in partnerji.


Pogostitev

Odmor za kavo, hiter prigrizek med predavanji ali postrežena gala večerja – z izbranimi pogodbenimi ponudniki cateringa pripravimo pogostitev po vaših navodilih in posebnih željah. Navdušite ne samo z vsebino dogodka, temveč tudi s prijetnim kulinaričnim razvajanjem.

Pogostitev lahko izvedemo tudi v sproščenem vzdušju 
Gostilne pri Trubarjevi mami
 v paviljonu Jurček na GR.


Dekoracija


Poustvarite prestiž in svečanost dogodka z izbrano dekoracijo. V skladu z namenom in tonom dogodka pripravimo cvetlične aranžmaje ter poskrbimo za celostno podobo prostora.


Garderoba in recepcija


Recepcija je prvi stik gosta s prizoriščem, zato je sprejem v garderobi ali/in recepciji še kako zelo pomemben. Z našimi arhitekturno zanimivimi dvoranami in opremo, ki jo ponujamo, vam uredimo ta sprejemni prostor privlačen in obiskovalcem prijazen. Kjerkoli na prizorišču, v poljubni velikosti.

Plašči, dežniki in večje torbe so pri obisku dogodka v napoto. Svojim gostom ponudite garderobo – na voljo so vam premična garderobna stojala za do 600 oseb. Pri večjih dogodkih vam z zunanjim izvajalcem organiziramo garderobo tudi za več tisoč udeležencev. Ponudimo vam lahko tudi posebne garderobe za nastopajoče na glasbenih in scenskih prireditvah.


Hostese


Poskrbite za dobro počutje obiskovalcev in brezhiben potek dogodka na vseh ravneh. Glede na vaše potrebe zagotovimo ustrezno osebje v garderobi, za nadzor vstopnic, na blagajni ali na razstavnih prostorih ter usmerjevalno osebje na vhodu v dvorano.


Čiščenje


Dvorane in zunanje površine GR redno vzdržujemo in čistimo. Po potrebi lahko naročite tudi dodatno čiščenje (npr. po montaži opreme in ureditvi prostora) ter dežurno čistilno službo med samim dogodkom. Za večje dogodke, kot so koncerti in zabave, organiziramo tudi čiščenje s pometačem.


Transferji


Za posebne goste, nastopajoče, govornike in VIP obiskovalce po želji organiziramo tudi prevoz do prireditvenega centra. Želite fleksibilnost najetega avtomobila ali udobje zasebnega transferja? S partnerji vam pomagamo izbrati najboljšo opcijo in uredimo vse potrebno.


Prenočišča


Pri večdnevnih dogodkih ali večernih zabavah bodo vaši gostje veseli prenočišča v bližini dogajanja.
V naši ekipi dobro poznamo možnosti nastanitve v hotelih in apartmajih različnih kategorij v bližini in širši okolici našega prireditvenega centra. Z veseljem vam svetujemo in pomagamo pri iskanju in rezervaciji ustreznih kapacitet.

Špedicija


Ste se odločili za sodelovanje na sejmu, pa ne veste, kako bi svoje izdelke dostavili do Gospodarskega razstavišča? Že vrsto let sodelujemo s priznanimi mednarodnimi ponudniki logističnih storitev, ki vaše blago zanesljivo in varno dostavijo do vašega razstavnega prostora in nazaj na želeni naslov. Storitev pripravimo po meri in glede na vaše potrebe.


Varovanje


Brez skrbi, da bi se zataknilo pri varnosti. Za nemoten potek vašega dogodka poskrbimo za fizično varovanje javnih prireditev z ustreznim številom varnostnikov in rediteljev v skladu z veljavnimi predpisi.


GR na družbenih omrežjih