Sejem - Gospodarsko razstavišče
SI
Izpostavite vrhunce svojega dela v pravi luči.

Gospodarsko razstavišče že tradicionalno slovi po živahni sejemski dejavnosti. Tekom celega leta v lastni režiji izvajamo celo vrsto panožnih sejmov, ki blestijo na svojem področju in iz leta v letu pridobivajo na ugledu in priljubljenosti. Leto začnemo v počitniškem duhu s sejmom Alpe-Adria in nadaljujemo s sejmi Dom, Narava in zdravje, Ambient Ljubljana in drugimi.

Svoje bogate sejemske izkušnje in znanje delimo tudi z vsemi, ki Gospodarsko razstavišče izberete kot prizorišče svojega panožnega ali tržnega sejma. Razgibane razstavne površine, sestavljene iz 12.323 m2 notranjih in 8.844 m2 zunanjih, prilagodimo velikosti in naravi sejma ter opremimo s sodobno sejemsko infrastrukturo. Razstavljavcem nudimo celovite kreativne rešitve za opazno izpostavitev, optimalno postavljena pot obiskovalcev skozi sejem pa olajša ogled in doprinese sproščeno vzdušje. V neposredni bližini sejemskih kapacitet je na voljo tudi večje število parkirnih mest.

Video

Sejemski prostori

Povpraševanje

Stopite v stik z našo ekipo in pripravili vam bomo ponudbo po meri vašega dogodka. Z znanjem in izkušnjami vam bomo pomagali uresničiti dogodek, o katerem se bo še dolgo govorilo. 
GR na družbenih omrežjih