Koncert, predstava - Gospodarsko razstavišče
SI

V izobilju zvočno-vizualnih spektaklov.

GR je v zadnjih letih postal priljubljeno prizorišče za organizacijo vrhunskih koncertov in legendarnih zabav. V največji in tudi akustično optimizirani dvorani Kocka je mogoče na izjemna doživetja vseh glasbenih zvrsti – od klasike do rocka, od popularnih popevk do elektronske glasbe – privabiti nekaj manj kot 6.000 navdušencev.

Iščete nekoliko manjši, intimnejši prostor, ki bo udeležencem vašega koncerta ali zabave nudil še bolj osebno izkušnjo? Poleg dvorane Kocka so vam na voljo tudi manjše dvorane, ki s svojo infrastrukturo prav tako pričarajo izjemno doživetje.

Pri načrtovanju in celostni izvedbi koncertnega dogodka vam stoji ob strani ekipa izkušenih strokovnjakov, kot je visoko usposobljeno tehnično osebje za postavitev in upravljanje koncertne infrastrukture.

Potrebujete še garderobe za nastopajoče, VIP sobe, dvorano za ogrevanje in sprostitev ipd.? Razgiban tloris Gospodarskega razstavišča omogoča najem podpornih dvoran, ki odlično dopolnijo glavno prizorišče vašega glasbenega spektakla.

Video

Koncertne dvorane

Povpraševanje

Stopite v stik z našo ekipo in pripravimo vam ponudbo po meri vašega dogodka. Z znanjem in izkušnjami skupaj z vami ustvarimo odmevno prireditev, ki bo v udeležencih še dolgo odzvanjala kot famozno doživetje.  

GR na družbenih omrežjih