Dogodek po vaši meri - Gospodarsko razstavišče
SI
Organizirajte dogodek
Dogodek po meri

Vašo vizijo uresničujemo z najvišjimi standardi.

Predstavite nam vizijo svojega dogodka in skupaj bomo zasnovali načrt, kako v našem prireditvenem centru ustvariti novo uspešno zgodbo. Naša mlada, visoko motivirana ekipa neprestano snuje ideje, ki naj vašemu dogodku vtisnejo očarljivi pečat izvrstnosti.

Sejmi, konference, koncerti … in še veliko več!

Gospodarsko razstavišče se lahko vedno znova preobrazi v idealno prizorišče za raznolike prireditve – od protokolarnih srečanj, gala večerij, druženj raznih organizacij do odmevnih mednarodnih kongresov.  Izkušeno, zavzeto, strokovno in inovativno zasnujemo tudi vaš nepozabni dogodek.

Fleksibilnost in visoka prilagodljivost dvoran zadovoljita zahteve tudi najbolj kompleksnih prireditev. Večina dvoran je osvetljena z naravno svetlobo, ki jih po potrebi zatemnimo. Z izbranimi ponudniki cateringa, dekoracije, osebja ter tehnične in druge dodatne opreme pa dvoranam vdahnemo  enkratno doživetje, ki se spoji z zgodbo vašega dogodka.

Video

Dvorane za dogodke

Povpraševanje

Stopite v stik z našo ekipo in pripravimo vam ponudbo po meri vašega dogodka. Z znanjem in izkušnjami skupaj z vami ustvarimo odmevno prireditev, ki bo v udeležencih še dolgo odzvanjala kot famozno doživetje.

GR na družbenih omrežjih