Gospodarsko razstavišče
SI

EUROTOX 2023

Od 10. do 13. septembra 2023 smo na Gospodarskem razstavišču gostili EUROTOX 2023, na katerem se je zbralo 1550 mednarodnih udeležencev iz 63 držav.

Gospodarsko razstavišče se je izkazalo kot idealno prizorišče kongresa, saj ponuja dobro osvetljene povezane dvorane, 3.500 kvadratnih metrov razstavnega prostora ob plenarni dvorani in številne spremljajoče dvorane v skupnem obsegu 12.000 kvadratnih metrov. S to postavitvijo je dogodek dosegel rekordno številke v industriji in razstavo plakatov, na kateri se je predstavljalo 81 razstavljavcev in približno 600 plakatov.

Gostovanje velikih kongresov neizogibno vpliva na porabo energije. Prizorišče je bilo dobro pripravljeno z lastno sončno elektrarno, kar pomeni pomemben korak k energetski samozadostnosti in zmanjšanju ogljičnega odtisa tovrstnih dogodkov.

Uspeh EUROTOX 2023 lahko pripišemo tudi izjemnemu timskemu delu pod vodstvom profesionalnega kongresnega organizatorja K.I.T. Group GmbH iz Dresdna, ki je zagovarjal najvišje standarde izkušenj, talenta, strokovnosti in strasti.

»Visoka strokovnost osebja Gospodarskega razstavišča nam je bila v veliko pomoč. Od prvih povpraševanj do načrtovanja projekta in izvedbe dogodka - vse je bilo vedno hitro, usmerjeno v rešitve, proaktivno in s transparentnim poslovanjem. Na samem dogodku smo bili navdušeni predvsem nad visoko stopnjo zavzetosti za reševanje nepričakovanih problemov, ki se na kongresu z več kot 1500 udeleženci in 80 razstavljavci vedno pojavijo. In povrhu – Gospodarsko razstavišče sodeluje z enim najboljših catering podjetij v Sloveniji, ponudba je udeležence kongresa preprosto navdušila.«

Jessica Heimbecher, Direktorica kongresnih projektov, K.I.T. Group GmbH Dresden

EUROTOX 2023 v Ljubljani je bil dokaz moči mednarodnega sodelovanja in trajnostnega načrtovanja dogodkov. S podporo predanih strokovnjakov in zavezanosti okolju prijaznim praksam, je dogodek pustil trajen pečat tako na udeležencih kot na zgodovinskem, a živahnem mestu Ljubljana.

GR na družbenih omrežjih