Konferenca - Gospodarsko razstavišče
SI

Odmevne mednarodne konference in kongresi.

Gospodarsko razstavišče kot največji prireditveni center v Sloveniji nudi široko paleto možnosti za organizacijo ravno take konference, kot ste si jo zamislili. Tri velike dvorane s podporo številnih manjših konferenčnih prostorov tvorijo izjemno prizorišče tako za predstavitvene kot izobraževalno-strokovne dogodke, ki lahko sprejmejo vse do 2.200 udeležencev. Vse dvorane nudijo popolno konferenčno infrastrukturo, večina pa ponuja tudi naravno dnevno svetlobo z možnostjo zatemnitve.

Prireditveni center se nahaja v neposredni bližini mestnega središča, obdan s številnimi hoteli in restavracijami, od koder se lahko na konferenco odpravite kar peš, s kolesom ali pa javnim prevozom. S svojo edinstveno kombinacijo arhitekturne dediščine, elegance in sodobne opreme že vrsto let goji sloves prestižne lokacije, kjer konference in kongresi naravnost blestijo. Smo tudi člani združenj ICCA, UFI, CEFA, AIPC ter AmCham Slovenija.

Video

Konferenčni prostori

Povpraševanje

Stopite v stik z našo ekipo in pripravimo vam ponudbo po meri vašega dogodka. Z znanjem in izkušnjami skupaj z vami ustvarimo odmevno prireditev, ki bo v udeležencih še dolgo odzvanjala kot famozno doživetje.
GR na družbenih omrežjih