Naši prostori - Gospodarsko razstavišče
SI
Organizirajte dogodek
Naši prostori
23 večnamenskih dvoran. Izberite kombinacijo, ki vam najbolj ustreza.

Vse prostore GR odlikuje visoka stopnja prilagodljivosti, ki omogoča izvedbo prav takega dogodka, kot ste si ga zamislili. S širokim spektrom različnih postavitev, po želji tudi v kombinaciji različnih dvoran, je prostore mogoče urediti za najrazličnejše prireditve, ki se jih lahko udeleži od 15 do 4.000 delegatov. GR je idealen prostor za živahne sejme, odmevne mednarodne kongrese, konference idr. ter razne dogodke zabavnega, kulturnega in izobraževalnega značaja. V zadnjih letih je postal tudi odlično prizorišče za sodobne interaktivne in poučne svetovne razstave.

Naš prireditveni center obsega 23 večnamenskih dvoran s skupno površino 12.323 kvadratnih metrov, ki jih dopolnjuje še 8.844 kvadratnih metrov zunanjih razstavnih površin. Največja dvorana zagotavlja sedeže za do 2.200 udeležencev v postavitvi "kino". Tri večje dvorane dopolnjuje vrsta različno velikih konferenčnih dvoran z zmogljivostjo od 15 pa vse do 600 sedežev. Vse dvorane in funkcijski prostori ponujajo tudi neomejene možnosti za razstave.

GR se ponaša s sodobno opremo. V večini funkcijskih prostorov je zagotovljena tudi dnevna svetloba, po potrebi pa se lahko zatemnijo. Vse največje dvorane so v pritličju.
Galerija
Kino
Razred
Podkev
Omizje
Sprejem
Banket
Izjemno prilagodljiva dvorana Galerija sprejme majhne do srednje velike dogodke. Pridih elegance in sofisticiranosti je idealen za srečanja za zaprte skupine, gala prireditve in kulturne dogodke. Uporabite pa jo lahko tudi kot predprostor dvorane Kupola.
število gostov: 40 - 691
Forum
Kino
Razred
Podkev
Omizje
Sprejem
Banket
Stopite v svet poslovnega. Dvorana Forum je primerna za seminarje, delavnice, predavanja in različne tečaje. Stoji v prvem nadstropju Preddverja Marmorne dvorane.
število gostov: 20 - 84
Jurček (E)
Kino
Sprejem
Banket
Dvorana Jurček je zagotovo ena najbolj prepoznavnih dvoran Gospodarskega razstavišča. Nenavadna okrogla steklena dvorana je odlična izbira za izvedbo prireditev za zaključene družbe. Ob velikih dogodkih lahko dvorano uporabimo kot prostor za registracijo razstavljavcev, udeležencev in drugih obiskovalcev prireditev.
število gostov: 230 - 400
Kocka (A2)
Kino
Razred
Podkev
Omizje
Sprejem
Banket
Odkrijte veličino brez meja. Največja dvorana Gospodarskega razstavišča se lahko hitro preobrazi iz koncertne dvorane v elitno restavracijo z gala pogostitvijo ali plenarno dvorano mednarodnega kongresa. Vsak dan lahko zasije v novi luči in se vedno znova izvrstno prilagodi namenu enkratnega dogodka. Poleg izjemne notranje prostornosti ima dvorana veliko izhodov tudi na zunanje površine. Kocka vam tako ponuja uresničitev vizije vašega dogodka skorajda brez omejitev.
število gostov: 1450 - 3365
Marmorna dvorana (B)
Kino
Razred
Podkev
Omizje
Sprejem
Banket
Marmorno dvorano zaznamuje izjemna akustika, zaradi česar je postala priljubljena izbira za organizacijo prireditev kongresnega značaja ter plesnih in družabnih dogodkov. Z zvočno izolirano predelno steno jo je mogoče razdeliti na dve manjši dvorani.
število gostov: 480 - 2283
Povodni mož (B2 - 1)
Kino
Razred
Podkev
Sprejem
Banket
Dvorana Povodni mož nudi izjemno akustiko, ki je zelo dobrodošla pri izvedbi seminarjev, predavanj in konferenc, vse bolj priljubljena pa postaja tudi pri organizaciji zabav, pogostitev in razstav. Tako kot dvorano Urška lahko tudi Povodnega moža preuredimo v štiri manjše prostore.
število gostov: 24 - 847
Preddverje Marmorne dvorane (B2)
Kino
Sprejem
Banket
Preddverje je svetel, s treh strani s steklom obdan prostor pred Marmorno dvorano. V njem lahko pripravimo sprejem gostov, registracijo udeležencev z dvema blagajnama (na zunanji strani) in garderobo. Organizirate lahko tudi samostojne sprejeme in zabave.
število gostov: 390 - 743
Sonet (AV)
Kino
Razred
Podkev
Omizje
Sprejem
Banket
Sonet je pravi kameleon med manjšimi dvoranami. Sestavljata ga dve dvorani pred Kupolo, ki ju lahko uredimo kot preddverje Kupole ali kot samostojno prizorišče za manjše dogodke. Skupaj z Galerijo v prvi etaži ustvarja prijeten ambient za izvedbo manjših srečanj, seminarjev in predavanj.
število gostov: 20 - 216
Stebrna dvorana (B -1)
Sprejem
Banket
Stebrna dvorana se pogosto uporablja za organizacijo zabav, razstav in spremljevalnih dejavnosti kongresnih prireditev. Še posebej priljubljena je za izvedbo pogostitev – tako samopostrežnih kot banketov. Stoji pod Marmorno dvorano.
število gostov: 690 - 1400
Steklena dvorana (C)
Sprejem
Banket
Urbanistično zaščiten objekt z značilnimi nosilnimi stebri je idealen prostor za sejme in razstave.
število gostov: 1120 - 1800
Urška (B2 +2)
Kino
Razred
Podkev
Sprejem
Banket
Dvorana Urška blesti v elegantno-poslovnem šarmu. Svetla dvorana z odlično akustiko je zelo primerna za seminarje, predavanja, konference in podobne prireditve. Dvorano pa lahko preuredimo tudi v štiri manjše prostore.
število gostov: 30 - 944
Zunanje površine
GR ponuja tudi zunanje razstavne površine na štirih ploščadih ograjenega dvorišča. Uredimo jih lahko kot podporne površine pri izvedbi notranjega dogodka ali za samostojne prireditve na prostem, kot so koncerti, družabni dogodki in celo konjeniška tekmovanja.
Kupola (A)
Kino
Razred
Podkev
Sprejem
Banket
Kupola je idealno prizorišče za vse velike prireditve. V velikem kvadratnem prostoru »pod kupolo« lahko gostimo tako sejme kot koncerte, družabne prireditve, kongrese in veliko več. V izjemno visoki in zračni dvorani najdete popolno sejemsko infrastrukturo.
število gostov: 1100 - 2430

Kaj vam lahko še ponudimo?

Izjemni prostori še zdaleč niso vse, kar vam lahko ponudimo. Prednost gostovanja pri nas je v dodatni ponudbi. Z visoko usposobljeno in motivirano ekipo skupaj ustvarimo resnično brezhiben in uspešen dogodek.

Povpraševanje

Stopite v stik z našo ekipo in pripravimo vam ponudbo po meri vašega dogodka. Z znanjem in izkušnjami skupaj z vami ustvarimo odmevno prireditev, ki bo v udeležencih še dolgo odzvanjala kot famozno doživetje.

GR na družbenih omrežjih