Dvorane - Gospodarsko razstavišče
SI
23 večnamenskih dvoran. Izberite kombinacijo, ki vam najbolj ustreza.

Vse prostore GR odlikuje visoka stopnja prilagodljivosti, ki omogoča izvedbo prav takega dogodka, kot ste si ga zamislili. S širokim spektrom različnih postavitev, po želji tudi v kombinaciji različnih dvoran, je prostore mogoče urediti za najrazličnejše prireditve, ki se jih lahko udeleži od 15 do 4.000 delegatov. GR je idealen prostor za živahne sejme, odmevne mednarodne kongrese, konference idr. ter razne dogodke zabavnega, kulturnega in izobraževalnega značaja. V zadnjih letih je postal tudi odlično prizorišče za sodobne interaktivne in poučne svetovne razstave.

Naš prireditveni center obsega 23 večnamenskih dvoran s skupno površino 12.323 kvadratnih metrov, ki jih dopolnjuje še 8.844 kvadratnih metrov zunanjih razstavnih površin. Največja dvorana zagotavlja sedeže za do 2.200 udeležencev v postavitvi "kino". Tri večje dvorane dopolnjuje vrsta različno velikih konferenčnih dvoran z zmogljivostjo od 15 pa vse do 600 sedežev. Vse dvorane in funkcijski prostori ponujajo tudi neomejene možnosti za razstave.

GR se ponaša s sodobno opremo. V večini funkcijskih prostorov je zagotovljena tudi dnevna svetloba, po potrebi pa se lahko zatemnijo. Vse največje dvorane so v pritličju.
Marmorna dvorana (B)
Kino
Razred
Podkev
Sprejem
Banket
Marmorno dvorano odlikujejo izjemna akustika, dnevna svetloba in visok strop. Zato je postala priljubljena izbira za organizacijo prireditev kongresnega značaja ter družabnih dogodkov. 
Z zvočno izolirano predelno steno jo je mogoče razdeliti na dve manjši dvorani. 
 Funkcionalno jo dopolnjuje preddverje, ki vašemu dogodku omogoča večjo razgibanost pa tudi lažjo organizacijo, saj je v njem glavni vhod v stavbo. Preddverje pa je tudi idealen prostor za recepcijo oziroma registracijo udeležencev, garderobo, odmore s prigrizki med predavanji idr.
število gostov: 400 - 1500
Preddverje Marmorne dvorane (B2)
Kino
Razred
Podkev
Sprejem
Banket
Preddverje je izvorno podporni prostor Marmorne dvorane z vrsto funkcionalnih možnosti pri organizaciji na samem dogodku. Je svetel, s treh strani s steklom obdan prostor, ki je primeren za sprejem gostov, registracijo, garderobo, pogostitev in še več.
Urška (B2 +2)
Kino
Razred
Podkev
Sprejem
Banket
Dvorana Urška je s svojim elegantno poslovnim šarmom, dnevno svetlobo in odlično akustiko zelo primerna za seminarje, predavanja, konference in podobne prireditve.
število gostov: 30 - 500
Forum
Kino
Razred
Podkev
Sprejem
Banket
Stopite v svet poslovnega. Dvorana Forum je primerna za seminarje, delavnice, predavanja in različne tečaje. Stoji v prvem nadstropju Preddverja Marmorne dvorane.
število gostov: 20 - 40
Povodni mož (B2 - 1)
Kino
Razred
Podkev
Sprejem
Banket
Dvorana Povodni mož nudi izjemno akustiko, ki je zelo dobrodošla pri izvedbi seminarjev, predavanj in konferenc. Dvorana postaja vse bolj priljubljena tudi pri organizaciji zabav, pogostitev in razstav.
število gostov: 30 - 600
Stebrna dvorana (B -1)
Kino
Razred
Podkev
Sprejem
Banket
Stebrna dvorana se pogosto uporablja za organizacijo zabav, razstav in spremljevalnih dejavnosti kongresnih prireditev. Še posebej priljubljena je za izvedbo pogostitev – tako samopostrežnih kot banketov. Stoji pod Marmorno dvorano.
Jurček (E)
Kino
Razred
Podkev
Sprejem
Banket
Dvorana Jurček je zagotovo ena najbolj prepoznavnih dvoran Gospodarskega razstavišča. Nenavadna okrogla steklena dvorana je odlična izbira za izvedbo prireditev za zaključene družbe. Ob velikih dogodkih lahko dvorano uporabimo kot prostor za registracijo razstavljavcev, udeležencev in drugih obiskovalcev prireditev.
Kocka (A2)
Kino
Razred
Podkev
Sprejem
Banket
Odkrijte veličino brez meja. Največja dvorana Gospodarskega razstavišča se lahko hitro preobrazi iz koncertne dvorane v elitno restavracijo z gala pogostitvijo ali plenarno dvorano mednarodnega kongresa. Vsak dan lahko zasije v novi luči in se vedno znova izvrstno prilagodi namenu enkratnega dogodka. Poleg izjemne notranje prostornosti ima dvorana veliko izhodov tudi na zunanje površine. Kocka vam tako ponuja uresničitev vizije vašega dogodka skorajda brez omejitev.
število gostov: 1200 - 2200
Kupola (A)
Kino
Razred
Podkev
Sprejem
Banket
Kupola je idealno prizorišče za vse velike prireditve. V velikem kvadratnem prostoru »pod kupolo« lahko gostimo tako sejme kot koncerte, družabne prireditve, kongrese in veliko več. V izjemno visoki in zračni dvorani najdete popolno sejemsko infrastrukturo.
število gostov: 950 - 1600
Steklena dvorana (C)
Kino
Razred
Podkev
Sprejem
Banket
Steklena dvorana je ena od arhitekturno najbolj prepoznavnih dvoran Gospodarskega razstavišča in s svojimi značilnimi nosilnimi stebri tudi urbanistično zaščiten objekt.
Zunanji prostor
GR ponuja tudi zunanje razstavne površine na štirih ploščadih ograjenega dvorišča. Uredimo jih lahko kot podporne površine pri izvedbi notranjega dogodka ali za samostojne prireditve na prostem, kot so koncerti, družabni dogodki in celo konjeniška tekmovanja.

Kaj vam lahko še ponudimo?

Izjemni prostori še zdaleč niso vse, kar vam lahko ponudimo. Prednost gostovanja pri nas je v dodatni ponudbi. Z visoko usposobljeno in motivirano ekipo skupaj ustvarimo resnično brezhiben in uspešen dogodek.

Povpraševanje

Stopite v stik z našo ekipo in pripravimo vam ponudbo po meri vašega dogodka. Z znanjem in izkušnjami skupaj z vami ustvarimo odmevno prireditev, ki bo v udeležencih še dolgo odzvanjala kot famozno doživetje.

GR na družbenih omrežjih