Več o GR - Gospodarsko razstavišče
SI
O nas
Več o GR

Gospodarsko razstavišče (GR) – prireditveni center Ljubljana je vodilni prireditveni center v Sloveniji. S svojo razgibano arhitekturo in visoko prilagodljivostjo prireditvenih prostorov nudi optimalno prizorišče za celo paleto dogodkov. Je idealno prizorišče za živahne sejme, odmevne kongrese in druga dogajanja zabavnega, kulturnega in izobraževalnega značaja.

Enostavna dostopnost je še ena glavnih prednosti GR za izvedbo dogodka. Razstavni in konferenčni prostori so v samem središču mesta Ljubljana – le kratek sprehod od glavne avtobusne in železniške postaje ter v stičišču številnih linij javnega potniškega prometa.

Naše prednosti

Več kot

500.000

obiskovalcev letno

23

večnamenskih dvoran z dnevno svetlobo
V letih

2005-2009

v celoti obnovljen

Za

vsak dogodek

kongresi, konference, seminarji, sejmi, razstave, zabave, koncerti …
Celovite in

kreativne

rešitve za razstavljavce

Osebni pristop

visoko motivirane ekipe

Fleksibilnost

cen in prostorov

300 VIP

parkirnih mest

2.500

parkirnih mest v okolici
Skrb za

okolje

na vsakem koraku poslovanja
Certifikat

kategorije E

Kongresnega urada Slovenije
Certifikat

Vizija in poslanstvo

VIZIJA Gospodarsko razstavišče bo vodilno prizorišče na področju organizacije sejmov, kongresov, konferenc in drugih prireditev na območju JV Evrope.
POSLANSTVO Organizacija raznoterih prireditev, na katerih se razstavljavci in obiskovalci srečujejo in ustvarjalno sodelujejo.
VREDNOTE sodelovanje, spoštovanje, kreativnost, zaupanje, fleksibilnost 

Družbena odgovornost

Trajnostni razvoj in skrb do okolja sta načeli, ki ju spoštujemo tako pri vsakodnevnem delu kot pri organizaciji in izvedbi vseh prireditev v naših razstavnih in konferenčnih prostorih.

Naši ukrepi

Z lastno sončno elektrarno zmanjšujemo ogljični odtis in strmimo k samooskrbnosti.
Ločujemo deset vrst različnih odpadkov, od tega se jih pet predela kot surovina.
Skrbimo za nizko porabo energije in vode.
Spoštujemo človekove pravice – tako pri zaposlenih kot pri zunanjih sodelavcih in obiskovalcih.
Zagovarjamo jasna načela transparentnega poslovanja.
Upoštevamo načela pravične trgovine.

Več o GR

Gospodarsko razstavišče je največji prireditveni center v Sloveniji. S centralno, enostavno dostopno lokacijo in 12.323 m2 razstavnih površin nudimo idealno prizorišče za dogodek po vaši meri.
Preberi več

Pogovori z direktorjem

Bodite na tekočem z našim pogledom na sejemsko in prireditveno dejavnost. Preberite več o aktualnih temah v intervjujih z mag. Iztokom Briclom, direktorjem Gospodarskega razstavišča.
Preberi več

Članstva v združenjih

Aktivno sodelujemo v poslovnih združenjih na področjih, v katera smo tesno vpeti. Verjamemo v razvoj kakovosti in napredek panoge ter širšega gospodarskega okolja.
Preberi več

GR skozi čas

Od ustanovitve 20. marca 1954 pa do danes je Gospodarsko razstavišče gostilo številne pomembne slovenske in mednarodne dogodke. Pobrskajte po naši barviti in kulturno bogati zgodovini.
Preberi več

Arhitektura

Tudi iz urbanističnega vidika Gospodarsko razstavišče piše svojo zgodbo. Priznani slovenski arhitekti so ustvarili zanimive monumentalne zgradbe, ki že na prvi pogled dajejo vtis pomembnosti.
Preberi več

Zeleno delovno mesto

Skrbimo za okolje, zato delujemo v skladu z načeli družbene odgovornosti. Tako pri izvedbi dogodkov kot pri vsakodnevnem delu vpeljujemo koncepte trajnostnega razvoja.
Preberi več
GR na družbenih omrežjih