O nas - Gospodarsko razstavišče
SI
O nas
V osrčju dogajanja

Poslovno. Izobraževalno. Kulturno. Zabavno.

Gospodarsko razstavišče (GR) – prireditveni center Ljubljana je vodilni prireditveni center v Sloveniji. Leži praktično v samem središču mesta. Ustanovljen leta 1954 je s svojo več kot polstoletno tradicijo idealen prostor za živahne sejme, odmevne kongrese in druga dogajanja zabavnega, kulturnega in izobraževalnega značaja. V zadnjih letih je postal tudi odlična prizorišče za sodobne interaktivne in poučne svetovne razstave. Obiskovalcem je zlahka dostopen, le nekaj minut oddaljen od osrednje avtobusne in železniške postaje, s postajališčem LPP pred glavnim vhodom in 2500 parkirnimi mesti v bližini privabi letno kar 500.000 obiskovalcev.

Več o GR

Gospodarsko razstavišče (GR) – prireditveni center Ljubljana je vodilni prireditveni center v Sloveniji. Leži praktično v samem središču mesta. Ustanovljeno je bilo leta 1954, prve razstave pa so bile organizirane leto kasneje. Je idealno prizorišče za živahne sejme, odmevne kongrese in druga dogajanja zabavnega, kulturnega in izobraževalnega značaja. V zadnjih letih je postal tudi odlična lokacija za sodobne interaktivne in poučne svetovne razstave. Obiskovalcem je zlahka dostopen, le nekaj minut oddaljen od osrednje avtobusne in železniške postaje, s postajališčem LPP pred glavnim vhodom in 2500 parkirnimi mesti v bližini privabi letno kar 500.000 obiskovalcev.

Na 12.323 kvadratnih metrih razstavnih površin nudimo idealno prizorišče za dogodek po vaši meri.

Preberi več

Pogovori z direktorjem

Bodite na tekočem z našim pogledom na sejemsko in prireditveno dejavnost. Preberite več o aktualnih temah v intervjujih z mag. Iztokom Briclom, direktorjem Gospodarskega razstavišča.

Preberi več

Članstva v združenjih

Aktivno sodelujemo v poslovnih združenjih na področjih, v katera smo tesno vpeti. Verjamemo v kakovosten razvoj in napredek panoge ter širšega gospodarskega okolja.

Preberi več

365 dni dogajanja

Od ustanovitve 20. marca 1954 pa do danes je Gospodarsko razstavišče gostilo številne pomembne slovenske in mednarodne dogodke. Pobrskajte po naši barviti in kulturno bogati zgodovini.

Preberi več

Arhitektura

Tudi iz urbanističnega vidika GR piše svojo zgodbo. Priznani slovenski arhitekti so ustvarili zanimive monumentalne zgradbe, ki že na prvi pogled dajejo vtis pomembnosti.

Preberi več

Trajnostni vidiki poslovanja

Skrbimo za okolje, zato delujemo v skladu z načeli družbene odgovornosti. Tako pri izvedbi dogodkov kot pri vsakodnevnem delu vpeljujemo koncepte trajnostnega razvoja.

Preberi več

Vizitka

polno ime: Gospodarsko razstavišče družba za organizacijo domačih in mednarodnih sejmov in razstav d.o.o.
kratko ime: Gospodarsko razstavišče d.o.o.
naslov: Dunajska cesta 18, 1000 Ljubljana
telefon: 01 300 26 00
telefaks: 01 300 26 28
e-posta: info@gr-sejem.si
matična številka 5003121000
ID številka za DDV SI87878879
transakcijski račun: Nova KBM d.d. – 0400 1004 9998 251, BIC: KBMASI2X
zakoniti zastopnik: mag. Iztok Bricl, univ.dipl.ekon.
Nadzorni svet: Bojan Albreht, predsednik, Dr. Marjan Sedej, Mateja Avbelj Valentan, Tadeja Čelar
GR na družbenih omrežjih