Novice - Gospodarsko razstavišče
SI
Novice

Razstava 1001 izum samo še do 23. avgusta

Zapiramo svetovno razstavo 1001 izum že 23. avgusta, in ne konec septembra, kot smo napovedali.

Podpora socialno ogroženim otrokom

Gospodarsko razstavišče (GR) je sodelovalo pri rehabilitaciji socialno ogroženih otrok brez enega starša iz Bosne in Hercegovine v okviru humanitarnega projekta Podari nasmeh.

Razstava 1001 izum podaljšana

Svetovna, večkrat nagrajena interaktivna razstava za vse generacije o prelomnih vplivih na razvoj znanosti in tehnologije 1001 izum je podaljšana!

GR med finalisti za prestižno nagrado

Nagrada AIPC 2015 za inovativnost je priznanje za “spodbujanje in prepoznavanje odličnosti v menedžmentu prireditvenega centra”.

Bodi odličnjak na sejmu Narava-zdravje

Zavod Diabetes s številnimi partnerji, med katerimi je tudi sejem Gospodarskega razstavišča Narava-zdravje, že četrto leto vodi nacionalno kampanjo za spreminjanje diabetesa Bodi odličnjak!

Sodelujte v igri Rokavice gor1

V maju 2015 Mestna občina Ljubljana organizira kreativno igro Rokavice gor.

Eko konferenca na svetovni dan Zemlje

Danes in jutri se na Gospodarskem razstavišču v organizaciji društva Planet Zemlja tradicionalno odvija mednarodna eko konferenca z uglednimi gosti. Njen partner je vsako leto tudi Gospodarsko razstavišče.

Zdravje v sožitju z naravo

Na svetovni dan zdravja pomislimo tudi na naravo in na vse dobrine, ki prihajajo iz nje.

Dom ostaja najpomembnejši

54. mednarodni sejem Dom se je včeraj iztekel. Na njem se je na 22.000 kvadratnih metrih razstavnih površin predstavljalo 548 podjetij iz 32 držav.

Prihaja največji sejem Gospodarskega razstavišča

Sejem Dom, največja mednarodna sejemska prireditev s področja graditeljstva ne le v Sloveniji, ampak tudi okolici prek njenih državnih meja, bo letos od 10. do 15. marca.
GR na družbenih omrežjih