Novice - Gospodarsko razstavišče
SI
Novice

Slovesna podelitev priznanj Vino Ljubljana

Priznanja zadnjega, 59. Mednarodnega ocenjevanja vin – Vino Ljubljana, ki se je odvilo od 30. junija do 2. julija letos in na katerem je 48 degustatorjev iz 15 držav med 430 vzorci iz 19 držav izbralo najboljše, bomo podelili 20. septembra v Atriju Mestne hiše ob 18. uri.

Sejem Narava-zdravje že oktobra

Še mesec dni nas loči od že 48. sejma Narava-zdravje. Sejem za zdrav življenjski slog od 12. do 15. oktobra ponuja izdelke in storitve s področij zdrave prehrane, zdravja, gibanja, naravne kozmetike in wellnesa ter zelenega sobivanja – od predstavitev poklicev v kmetijstvu do vsestranske uporabe konoplje.

Na Gospodarsko razstavišče spet prihaja odmevna svetovna razstava!

Po Razgaljenih telesih, Geniju – Da Vinciju, Možganih – zgodbi od znotraj in 1001 izumu spet nova zanimiva, interaktivna razstava: Gunther von Hagens' BODY WORLDS VITAL ...

Prelepe Slovenke slovele na GR

V soju žarometov in razkošju velikega odra v Marmorni dvorani se je tudi letos na Gospodarskem razstavišču pomerilo 15 lepotic za krono najlepše. Čestitke Maji Zupan iz Britofa pri Kranju, ki je osvojila naziv Miss Slovenije 2017.

Otroški živ-žav na Gospodarskem razstavišču

Od danes pa vse do nedelje otvarja jesensko sejemsko sezono na GR že 12. sejem za družine – Otroški bazar.

OBVESTILO! MARKO HATLAK & FUNTANGO s posebnim gostom Iztokom Mlakarjem v Marmorni dvorani

Koncert Marka Hatlaka in skupine FUNtango s posebnim gostom Iztokom Mlakarjem prestavljen na Gospodarsko razstavišče ...

Med svetovnimi šampioni 59. Mednarodnega ocenjevanja vin tudi slovensko vino

Od 30. junija do 2. julija je v organizaciji Gospodarskega razstavišča na že 59. Mednarodnem ocenjevanju vin – Vino Ljubljana 48 degustatorjev iz 15 držav med 430 vzorci iz 19 držav izbralo naslednje svetovne šampione ...

Vino Ljubljana v že 59. izvedbi mednarodnega vinskega ocenjevanja

Ta konec tedna bo na Ljubljanskem gradu v organizaciji Gospodarskega razstavišča potekalo že 59. Mednarodno ocenjevanje vin – Vino Ljubljana. Od petka do nedelje bo 48 degustatorjev iz 15 držav ocenjevalo skoraj 420 vzorcev iz 19 držav. Vino Ljubljana že tradicionalno podeljuje odličja za svetovne šampione, slovenskega šampiona, prvake vinorodnega okoliša, slovenske prvake sorte, trofeje Vinofed, Tsukamoto, Akos Asvany, zmagovalca slovenskih vinskih posebnosti ter velike zlate, zlate ter srebrne medalje.

16. svetovni kongres fetalne medicine na GR

Danes, v nedeljo, 25. 6. 2017, se na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani začenja 16. svetovni kongres fetalne medicine, eden največjih in najpomembnejših kongresov s tega področja na svetu ter eden največjih medicinskih kongresov pri nas. Prijavljenih je že 1700 udeležencev iz 85 držav iz vseh celin, nekaj se jih bo prijavilo še na kraju dogodka. Kongres bo trajal pet dni, do četrtka, 29. 6. 2017, ko se bo zaključil z izletom na Bled.

Prvi mednarodni profesionalni organizator kongresov in poslovnih srečanj v Sloveniji na GR

Po uspešnih kongresih, ki jih je Dekon Group, mednarodni profesionalni organizator kongresov in poslovnih srečanj, izpeljal lani na Gospodarskem razstavišču, se je odločil za naslednji korak. Po širitvi svojih predstavništev v Atenah in Beogradu je odprl svojo pisarno še na Gospodarskem razstavišču in ta prireditveni center Ljubljana tudi izbral za svojega partnerja.
GR na družbenih omrežjih