Gospodarsko razstavišče
SI

Pridružite se nam na 33. Sejmu Ambient in Dom plus

Pridružite se nam na prenovljenem 33. Sejmu Ambient in Dom plus, ki bo potekal od 13. do 17. novembra 2024 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Na vsebine namenjene strokovni javnosti bomo povabili arhitekte, oblikovalce in druge strokovnjake s področja urejanja prostorov iz širše regije. Zato bomo v sklopu dvorane Kocka, v posebej urejenem prostoru, organizirali mednarodne dogodke (konference, predstavitve, strokovna druženja) z zanimivimi vsebinami.

Poslovnemu obisku bosta namenjena predvsem sreda, 13. in četrtek, 14. november. Izkoristite priložnost in se jim predstavite na svojih razstavnih prostorih, v prostih terminih pa vam je, v dogovoru z organizatorjem, dodatno na voljo urejen predstavitveni prostor v dvorani Kocka.

Razmišljate, da bi za svoje poslovne partnerje organizirali poseben dogodek izven obratovalnega časa sejma, ker na njem ne želite splošne javnosti? Po 19. uri, ko se sejem zapre za obiskovalce, lahko nastopite vi z vašo unikatno predstavitvijo.

Potrudili se bomo, da bo sejem privlačen in zanimiv tudi za splošno javnost. Organizirali bomo veliko svetovanj, povabili tudi razstavljavce, ki bi na sejmu prodajali dodatke za dom ter skupaj z vami prostore Gospodarskega razstavišča ponovno spremenili v bivalne prostore, kjer bo vsak obiskovalec našel idejo ali rešitev zase.

V okviru Dom plus bomo letos še posebej izpostavili les kot material. Posebna pozornost bo namenjena različnim sistemom lesenih montažnih gradenj in trajnostnih rešitev. Skupaj z Ministrstvom za gospodarstvo, turizem in šport ter priznanimi arhitekti si želimo postaviti vzorčni model prostora, kjer bo vse iz lesa od skeleta do dekorja.

Vzporedno bo potekal 12. Razvojni dan gozdno-lesnega sektorja ter številne druge delavnice in predstavitve.

Marketinške aktivnosti bomo nadgradili s sodelovanjem s specializiranimi mediji kot na primer oddaja Ambienti, SloWoodLife, Outsider idr.

Prijavnico in ostale informacije najdete TUKAJ.
Rok za prijavo je 15. julij 2024.

GR na družbenih omrežjih