Gospodarsko razstavišče
SI

GAME GANG SHOW - Edinstveno digitalno doživetje

GAME GANG SHOW na Gospodarskem razstavišču od 5. do 7. aprila

Pridružite se največjemu gaming festivalu v Sloveniji, kjer se bodo srečali navdušenci nad video igrami in digitalnim svetom iz vse Slovenije ter bližnjih držav. Gospodarsko razstavišče se bo za vikend spremenilo v kraj, kjer boste lahko odkrili svet iger skozi različne segmente, ki so povezani z gamingom in zabavno vsebino. 

Doživite izkušnjo velikih e-športnih tekmovanj, kjer bodo tekmovali najboljši regijski pro igralci, se prepustite nostalgiji s starimi retro igrami in napravami, si oglejte odlične cosplay kostume ter spoznajte nove prijatelje, ki si z vami delijo to močno strast. Na festivalu se boste lahko srečali tudi z razvijalci iger, ki bodo predstavili svoje inovativne projekte. Če pa želite doživeti nekaj povsem novega, se prepustite virtualni resničnosti (VR) ali robotiki, kjer se lahko preizkusite v simulacijah in nalogah, ki vas bodo navdušile. Prav tako na dogodku ne bodo manjkali niti vaši najljubši vplivneži, ki bodo prisotni prav za vas.

Ne zamudite edinstvene priložnosti, da se povežete s skupnostjo enako mislečih ljudi in doživite neverjetno vzdušje gaming sveta, ter zabavne tehnologije. Ne glede na vašo starost ali izkušnje, GAME GANG SHOW  je namenjen vsem, ki želite izkusiti digitalno zabavo na najboljši možen način.

VEČ INFORMACIJ IN VSTOPNICE
GR na družbenih omrežjih