Gospodarsko razstavišče
SI

Prihodnji teden na Gospodarskem razstavišču graditeljski sejem Dom

Od 6. do 10. marca bo na Gospodarskem razstavišču potekal največji sejem s področja graditeljstva v Sloveniji in sosednjih regijah, 62. Sejem Dom

Na enem mestu bo več kot 300 podjetij iz 24 držav predstavljalo različne storitve in izdelke, sistemske rešitve in napredne tehnologije za dom, gradbeništvo, energijsko učinkovito stavbno pohištvo, ogrevalno in hladilno tehniko, notranjo opremo, varovanje ter urejanje okolice. Predstavljeni bodo zadnji trendi oziroma novosti, inovacije in najbolj dovršeni proizvodi ter storitve, ki spremljajo gradnjo oziroma prenovo doma. Obiskovalci boste lahko izkoristili sejemske ugodnosti, primerjali ponudbo in se posvetovali s strokovnjaki.

Vse dni bodo na voljo z brezplačnimi nasveti svetovalci Gradbenega inštituta ZRMK ter svetovalne mreže ENSVET – Eko sklad. Prvi pokriva strokovno-tehnično področje, drugi pa področje kreditiranja in sofinanciranja okolju prijaznih naložb fizičnih in pravnih oseb. Merkurjevi svetovalci pa na sejmu nudijo brezplačne 3D izrise kopalnic, svetovanja in načrtovanja. 

Celoten spremljevalni programhttps://www.sejemdom.si/o-sejmu/spremljevalni-program-2024/


V četrtek, 7. marca bodo vzporedno potekali Dnevi slovenskega lesarstva, osrednji nacionalni strokovni dogodek slovenske lesne industrije. 


Odpiralni čas, vstopnina, parkiranje

Sejem je odprt od srede, 6. marca do sobote, 9. marca od 10.00 do 19.00, v nedeljo, 10. marca pa do 18.00.

Obiskovalci si lahko zagotovite cenejšo vstopnico prek spleta. Vstopnica, kupljena v spletni prodaji, vključuje prevoz z LPP mestnim avtobusom do Gospodarskega razstavišča in nazaj na dan obiska sejma. Na voljo pa bodo tudi znižane vstopnice Happy Hour.

Več informacij o vstopnicah: https://www.sejemdom.si/za-obiskovalce/vstopnina

Izognite se gneči in prometu ter ugodno* parkirajte na parkiriščih P+R, s spletno vstopnico pa se brezplačno pripeljite in odpeljite na sejem z LPP. 

*cena 24-urnega parkiranja na točki P+R je 1,30 EUR

Seznam ostalih parkirišč v okolici Gospodarskega razstavišča najdete tukaj: https://www.sejemdom.si/nacrtujte-obisk/parkiranje/


GR na družbenih omrežjih