Gospodarsko razstavišče
SI

Poslovna borza Conventa na Gospodarskem razstavišču

Med 20. in 22. februarjem bo potekala poslovna borza Conventa.

112 razstavljavcev iz 16 držav se bo srečalo s 162 vabljenimi gosti iz 31 držav. V tem delu borze sodeluje več kot 350 udeležencev, ki se jim bo letos na spremljevalnih dogodkih pridružilo še 160 gostov. Več kot 500 udeležencev, profesionalcev iz regije med Helsinki in Istanbulom ter Milanom in Bakujem, bo Ljubljano spremenilo v srce regijske industrije srečanj.

Soustanovitelj dogodka Gorazd Čad je ob tem poudaril: »Conventa je tek na dolge proge, biti moraš vztrajen, znati tudi izstopati in biti drugačen, ter stremeti k temu, da si vsako leto boljši. Pomembna je pot, vsakdanji trud in dobra ekipa, pa tudi kanček strasti, ki jo ekipi Conventa ne zmanjka. Pa malce najstniške nagajivosti in kreativnosti, ki jo pooseblja letošnja glasbena podlaga Aka Neomi »Grow Old«, ki jo boste v času Convente pogosto slišali.«

Conventa bo prvi dogodek, ki bo izveden in ocenjen v skladu z ESRS standardom

Dogodek bo izpeljan v skladu s kriteriji projekta Planet Positive Event. To orodje je razvila skupina vodilnih slovenskih strokovnjakov za trajnostno transformacijo dogodkov. Z orodjem ne bodo izmerili samo ogljičnega odtisa, temveč tudi skladnost dogodka z ESRS standardi.

POVABILO NA NOVINARSKO KONFERENCO V FORMATU »LJUBLJANA TALKS«

Vabimo vas na novinarsko konferenco, ki bo v SREDO, 21. februarja 2024 ob 10.00 uri v Marmorni dvorani Gospodarskega razstavišča.

AKREDITACIJA za udeležbo na dogodku je možna prek prijavnice.

Več o CONVENTI 2024 TUKAJ.

GR na družbenih omrežjih