Gospodarsko razstavišče
SI

Množično testiranje s hitrimi antigenskimi testi ter cepljenje za starejše občane

Zdravstveni dom Ljubljana na Gospodarskem razstavišču izvaja od torka, 12. januarja, za občane MOL testiranje s hitrimi antigenskimi testi ter cepljenje za naročene starejše občane. Gospodarsko razstavišče je kot družbeno odgovorno podjetje  odstopilo na voljo dvorane, testiranje in cepljenje potekata v dvorani Kupola (A).

 

Cepljenje se izvaja  po  urniku – kakor ste naročeni.  

 

Testiranje se izvaja od ponedeljka do petka od 11. do 15. ure, s sprejemom do 13.30 ure.

Občani, ki bi se želeli testirati, s seboj prinesejo osebni dokument in zdravstveno izkaznico, obvezno je nošenje zaščitne maske in vzdrževanje medosebne razdalje med čakanjem na testiranje. Na lokaciji testiranja se izvede bris nosnožrelnega prostora. Osebe s pozitivnim rezultatom bodo poklicali v roku ene ure od testiranja, negativni rezultati bodo sporočeni preko sms obvestila. Testiranje je za prebivalce brezplačno. Na testiranje se zaenkrat ni potrebno naročiti.

Za parkiranje so na voljo  parkirišča v okolici Gospodarskega razstavišča: gl. TUKAJ. Parkiranje je možno tudi na dvorišču Gospodarskega razstavišča, in sicer na ploščadi Fontana med Marmorno (B) in Stekleno dvorano (C), vendar le  v času, ko na Gospodarskem razstavišču ni drugih dogodkov in do zapolnitve mest. Za gibalno ovirane osebe je možen dostop z vozilom neposredno do vhoda v dvorano Kupola (A).

Več informacij o množičnem testiranju najdete na spletni strani organizatorja – Zdravstveni dom Ljubljana.

GR na družbenih omrežjih