Gospodarsko razstavišče
SI

Zadnje spremembe v sejemskem koledarju GR

Obveščamo vas, da je zaradi vladnih ukrepov oziroma epidemioloških razmer v zvezi s koronavirusom prišlo do nekaterih sprememb glede terminov, ki smo jih razpisali za sejme v organizaciji Gospodarskega razstavišča. Tako sta 31. sejem pohištva in notranje opreme Ambient Ljubljana ter 5. jesenski graditeljski sejem Dom+, ki smo ju s prvotnega termina (11.-15. november 2020) prestavili v termin od 15. do 20. decembra letos, tudi v tem terminu odpovedana. Oba sejma razpisujemo prihodnje leto, in sicer od 9. do 14. novembra 2021.

32. sejem za zeleni in aktivni turizem ter kamping in karavaning Alpe-Adria, skupaj s sejmi okusov GASTexpo v organizaciji Primorskega sejma, za zdaj ostaja v razpisanem terminu od 27. do 30. januarja 2021. Glede na razmere vas bomo 4. decembra letos obvestili, ali bomo sejme prestavili na kasnejši čas, tj. od 5. do 8. maja 2021. 5. februarja pa bo prav tako, glede na razmere v zvezi z epidemijo Covid-19, znano ali bo tretja možnost za izvedbo sejmov od 3. do 6. junija 2021. Razstavljavcem sporočamo, da je sejemska prijavnica veljavna za vse tri datume. Razpisno gradivo je objavljeno na spletni strani sejma v zavihku Za razstavljavce oziroma TUKAJ.

Tudi za 60. graditeljski sejem Dom, ki za zdaj ostaja v prvotnem terminu od 9. do 14. marca 2021, načrtujemo rezervni datum, tj. od 11. do 16. maja 2021. Razstavljavcem sporočamo, da je sejemska prijavnica veljavna za oba termina. Razpisno gradivo je objavljeno na spletni strani sejma v zavihku Za razstavljavce oziroma TUKAJ.

51. sejem za zdrav življenjski slog Narava-zdravje bo od 20. do 23. oktobra 2021.

Za razumevanje, da v skrbi za vaše in naše zdravje odgovorno načrtujemo sejemsko dejavnost na Gospodarskem razstavišču, se vam najlepše zahvaljujemo. Verjamemo, da bomo skupaj zmogli premostiti izzive, ki so pred nami, in razvili nove možnosti poslovnega sodelovanja, ki bodo temeljili na medsebojnem zaupanju, ter prispevali k večji razpoznavnosti vseh udeleženih. Kot pravi naš slogan: Vse se DA – DA za vse!

GR na družbenih omrežjih