Gospodarsko razstavišče
SI

12. Conventa blesti na GR

Danes in jutri se na Gospodarskem razstavišču (GR) odvija že 12. leto Conventa. To je najpomembnejša poslovna prireditev na področju poslovnega turizma v regiji Nove Evrope. Je najstarejši tovrstni B2B dogodek v Novi Evropi. Gre za profesionalno platformo za ustvarjanje poslovnih priložnosti in izmenjavo strokovnega znanja v sproščenem vzdušju, dopolnjenim z nepozabnimi družabnimi dogodki. Osrednji del dogodka predstavljajo sestanki med vabljenimi gosti in razstavljavci. Spremljevalni program bo tudi letos sestavljalo kar nekaj izvrstnih predavanj in delavnic tako domačih kot tujih strokovnjakov s področja organizacije dogodkov. Program si lahko natančno ogledate na povezavi.
Ker je utrip dogodka predvsem poslovno naravnan, imajo gostje - organizatorji poslovnih in strokovnih srečanj - omejene možnosti, da doživijo utrip naše destinacije in se osebno seznanijo s ponudbo, ki je zanje profesionalno zanimiva. Pred in po dogodku bodo zato potekale različne študijske ture po Sloveniji in širši regiji.

Ponudbo kongresnih storitev iz 16 držav Nove Evrope predstavljajo 210 vabljenim gostom iz 45 držav. Letos na dogodek prihaja rekordno število 30 novih razstavljavcev. Med njimi so Kongresni urad Bolgarije, Gruzije, Soluna, Lublina, Tallinna in Saalfeldna idr. Vsako leto na Conventi poteka več kot 3500 vnaprej dogovorjenih osebnih sestankov med ponudniki in organizatorji dogodkov. Na borzi, ki se vse od svojih začetkov odvija na Gospodarskem razstavišču, se predstavljata tudi ekipa GR ter Dekon.Si , ki je v partnerstvu z GR prvi mednarodni PCO v Sloveniji.
GR na družbenih omrežjih