Gospodarsko razstavišče
SI

Vse za dom! od jutri do nedelje

Jutri ob 10. uri se odprejo vrata Gospodarskega razstavišča za dva sejma pod isto streho in s skupnim sloganom Vse za dom! 28. Ambient Ljubljana postavlja na ogled pohištvo in notranjo opremo, 2. Sejem Dom Plus pa stavbno pohištvo, ogrevalno in hladilno tehniko ter montažne hiše. Oba sejma spremlja brezplačno svetovanje – od arhitekturnega Top arhitekt do nasvetov glede prenove, kako jo izpeljati in kje in kako pridobiti nepovratna sredstva. Tu so še razstave, predavanja in strokovni posveti. V dvorani Kocka vas pričakujejo Top ideje s svežimi idejami 24 mladih, perspektivnih ustvarjalcev ter Posebni gost Ambienta – svetovno znano podjetje Minoforms iz Italije.

Na slovesni otvoritvi sejmov in podelitvi nagrad s pričetkom ob 13. uri bomo po posebnem izboru komisij podelili nagrade letošnjega sejma pohištva nagrade Top 5 ter najboljšega med njimi Top of the Top in Top ideje – borze oblikovanja mladih, perspektivnih ustvarjalcev, ki jih podeljuje Gospodarsko razstavišče, priznanje Društva oblikovalcev Slovenije ter Zlato plaketo revije Naš dom.

Na GR torej opremljamo, svetujemo in vgrajujemo vsak dan od 10. do 19., le v nedeljo do 18. ure. Redna vstopnica znaša 9, znižana 7 evrov. Vstopnica HAPPY HOUR – 5 evrov pa je na voljo od srede do petka med 12. in 16. uro, v soboto in nedeljo pa od 16. do zaprtja (nakup in vstop v času Happy Hour). Ob nakupu vstopnice prejmete še sejemski katalog s predstavitvijo razstavnih programov obeh sejmov, seznamom razstavljavcev, spremljevalnim programom in vsebinskimi poudarki. Spremljajte nas!

GR na družbenih omrežjih