Gospodarsko razstavišče
SI

Prvi mednarodni profesionalni organizator kongresov in poslovnih srečanj v Sloveniji na GR

Po uspešnih kongresih, ki jih je Dekon Group, mednarodni profesionalni organizator kongresov in poslovnih srečanj, izpeljal lani na Gospodarskem razstavišču, se je odločil za naslednji korak. Po širitvi svojih predstavništev v Atenah in Beogradu je odprl svojo pisarno še na Gospodarskem razstavišču in ta prireditveni center Ljubljana tudi izbral za svojega partnerja.

Skupina podjetij Dekon, eden najpomembnejših organizatorjev mednarodnih kongresov na svetu, s sedežem v Carigradu, deluje v 36 državah, kjer trži 170 destinacij in organizira več kot 60 kongresov letno.

Dekonova večjezična ekipa po vsem svetu organizira kongrese za zdravstveni sektor ali združenja s področja tehničnih ved, za nevladne ali medvladne organizacije ter vladni sektor. Njihove storitve obsegajo celotno industrijo poslovnih in strokovnih srečanj. Kot profesionalni organizator kongresov poskrbijo za vse – od svetovanja pri načrtovanju kandidatur in finančnih storitev do operativne izvedbe dogodka – izbora in priprave prizorišča, tehnične podpore, cateringa, prevajanja, registracije udeležencev, postavitve razstave, PR in marketinga, organizacije družabnih dogodkov, ekskurzij, oblikovanja spletnih strani, IT in komunikacijskih storitev, kongresnega gradiva idr. Skupina Dekon organizira prek 60 dogodkov letno z od nekaj do 25.000 udeležencev. S svojimi bogatimi izkušnjami jamčijo za uspeh vašega dogodka.

DEKON Slovenia – DEKON.SI d.o.o. je član skupine DEKON in IAPCO. Je mednarodni profesionalni organizator kongresov in poslovnih srečanj ter partner skupine INCON. 

Želite organizirati kongres v Ljubljani, Sloveniji ali v Jugovzhodni Evropi? Stopite v stik z Dekon.si!

Več o storitvah družbe DEKON Group.

Kontakt:

Ana Božič
Tel.: 00 386 1 300 26 62
anabozic@dekongroup.com

www.dekon.si

GR na družbenih omrežjih