Aktivni skok v naravo na sejmu Natour Alpe-Adria - Gospodarsko razstavišče
SI
Show menu

Aktivni skok v naravo na sejmu Natour Alpe-Adria

20. 1. 2016
Ste tudi vi ljubitelji aktivnega oddiha v naravi? Raziskujete in odkrivate manj znane destinacije v zeleni Sloveniji in drugod? Za aktivno preživljanje prostega časa ob vodi, v hribih, s kolesom ali pohodnim nahrbtnikom? Mednarodni sejem Natour Alpe-Adria od 27. do 30. januarja je kot nalašč za vas! Oglejte si njegov spremljevalni program ter se udeležite zanimivih potopisnih predavanj in drugih predstavitev. Z Vikijem Grošljem Od Tunca do Himalaje, z Igorjem Gruberjem prehodite Rdečo pot Via Alpina od Monte Carla do Trsta, spoznajte pohodniške festivale 2016 Slovenija hodi ter akcije gibanja Slovenija kolesari …
 
Predstavljajo se STO – Slovenska turistična organizacija, turistične agencije, Turistična zveza Slovenije, Planinska zveza Slovenije, Turizem Ljubljana, turistični vodniki pa tudi razna lokalna društva, ki poskrbijo za to, da je na sejmu živo, pestro, zeleno, okusno in zabavno. Prav prek njih je mogoče spoznati pisano kulturno in etnološko izročilo slovenskih pokrajin kot sestavni del turistične ponudbe. Na sejmu pa sodelujejo tudi tuje destinacije – od daljne Indije do turističnih ponudnikov iz Avstrije, Italije, Madžarske, Hrvaške, Srbije, Vojvodine do Nepala, Jordanije, Makedonije in Tunizije.  
 
Z eno vstopnico lahko obiščete kar dva sejma! Vzporedno s turističnim potekajo še Sejmi okusov, ki ponujajo pravi sprehod po gastronomiji – od peke slaščic, pic do priprave sladoleda in kave. Na Mestni ploščadi Gospodarskega razstavišča pa lahko tudi drsate  – s sejemsko vstopnico za samo 3 evre!