Novice - 2015 - Gospodarsko razstavišče
SI
Show menu

Novice - 2015

Sodelujte v igri Rokavice gor1

V maju 2015 Mestna občina Ljubljana organizira kreativno igro Rokavice gor.

Eko konferenca na svetovni dan Zemlje

Danes in jutri se na Gospodarskem razstavišču v organizaciji društva Planet Zemlja tradicionalno odvija mednarodna eko konferenca z uglednimi gosti. Njen partner je vsako leto tudi Gospodarsko razstavišče.

Zdravje v sožitju z naravo

Na svetovni dan zdravja pomislimo tudi na naravo in na vse dobrine, ki prihajajo iz nje.

Dom ostaja najpomembnejši

54. mednarodni sejem Dom se je včeraj iztekel. Na njem se je na 22.000 kvadratnih metrih razstavnih površin predstavljalo 548 podjetij iz 32 držav.

Prihaja največji sejem Gospodarskega razstavišča

Sejem Dom, največja mednarodna sejemska prireditev s področja graditeljstva ne le v Sloveniji, ampak tudi okolici prek njenih državnih meja, bo letos od 10. do 15. marca.

Gospodarsko razstavišče med 100 destinacijami Slovenije

In Your Pocket je januarja letos izdal zajetno in nadvse uporabno knjigo The Slovenia Book - Top 100 Destinacij: knjigo o Sloveniji s 100 top/naj destinacijami, med katerimi je tudi Gospodarsko razstavišče kot največji prireditveni center v Sloveniji.

Veliko zanimanja za sejem

Na sejmu Alpe-Adria: Turizem in prosti čas se je letos predstavilo 341 ponudnikov turističnih storitev in 12 držav, v štirih dneh pa je sejem obiskalo 15.000 ljudi.

Športni ribolov

Ribiška zveza Slovenije, Zavod za ribištvo Slovenije ter Zveza za športni ribolov na morju Slovenije predstavljajo športni ribolov na rekah, jezerih in v morju v Sloveniji.

Multikulturni utrip čezmejnih pokrajin

Projekt (Ne)znano zamejstvo pod okriljem fundacije Poti kulturne dediščine - PKD Slovenija predstavlja (obmejne) informacijske točke, namenjene informiranju, druženju in povezovanju Slovencev z obeh strani nekdanjih meja.

1001 izum partner Mednarodnega leta svetlobe

Na slovesnem odprtju Mednarodnega leta svetlobe, ki poteka letos na pobudo Združenih narodov, v Parizu je UNESCO razglasil partnerstvo s 1001 izumom in postavil v ospredje znanstvenika Ibna al Haitama, ki velja z svojimi razlagami o svetlobi in vidu za očeta optike.
GR na družbenih omrežjih