Novice - 2015 - Gospodarsko razstavišče
SI
Show menu

Novice - 2015

Na sejmu 100 % Design London tudi Ambientovi nagrajenci

Na sejem industrijskega oblikovanja, interjerjev idr. razstavljajo v Londonu od 23. do 26. septembra devet slovenskih podjetij: Donar, Matej Rodela - Tok tok, Gonzaga - Pro, Gorenje, LJ Studio, Lutman Design Studio, Mizarstvo Bolčič, Loredana Matkovič, Primus Designs in Turk M & Z.

Planetu Zemlja prijazne občine

Tudi letos se na sejmu Narava-zdravje zaključuje vseslovenski natečaj Planetu Zemlja prijazna občina. Cilj natečaja je dvig ozaveščenosti o vplivu vseh odločitev lokalne skupnosti na okolje ter dvig kvalitete bivanja njenih prebivalcev. O tem, kako visoko so se povzpele glede na vrednotenjske okoljevarstvene parametre, soodločajo številne ustanove.

Sejem za zdrav življenjski slog vabi

Ste tudi vi med 24.000 obiskovalci, ki težko pričakujejo letošnji sejem Narava-zdravje? Njegove vsebine s področja zdrave prehrane, zdravja, gibanja, vrtnarjenja, trajnostnega razvoja idr. nagovarjajo vse generacije – so aktualne, zanimive in v veliko primerih jih je mogoče spoznati le na sejmu.

Odlični odmevi z mednarodnega kongresa ESRA

Zadovoljni z vsebinskim in organizacijskim potekom 34. letnega kongresa ESRA, ki se je na Gospodarskem razstavišču v organizaciji Evropskega združenja za lokalno anastezijo in terapijo ter Kenesa International odvil od 5. do 9. septembra, je Ljubljano zapustilo 1400 udeležencev iz celega sveta.

Je naše vesolje le eno od vzporednih vesolij?

V okviru 27. Mednarodnega simpozija o interakcijah leptonov in fotonov pri visokih energijah – Lepton Photon, ki bo na Gospodarskem razstavišču od 17. do 22. avgusta, prihaja v Ljubljano prof. Alan Guth (MIT), ameriški teoretski fizik in kozmolog, znan po teoriji kozmološke inflacije.

Razstava 1001 izum samo še do 23. avgusta

Zapiramo svetovno razstavo 1001 izum že 23. avgusta, in ne konec septembra, kot smo napovedali.

Podpora socialno ogroženim otrokom

Gospodarsko razstavišče (GR) je sodelovalo pri rehabilitaciji socialno ogroženih otrok brez enega starša iz Bosne in Hercegovine v okviru humanitarnega projekta Podari nasmeh.

Razstava 1001 izum podaljšana

Svetovna, večkrat nagrajena interaktivna razstava za vse generacije o prelomnih vplivih na razvoj znanosti in tehnologije 1001 izum je podaljšana!

GR med finalisti za prestižno nagrado

Nagrada AIPC 2015 za inovativnost je priznanje za “spodbujanje in prepoznavanje odličnosti v menedžmentu prireditvenega centra”.

Bodi odličnjak na sejmu Narava-zdravje

Zavod Diabetes s številnimi partnerji, med katerimi je tudi sejem Gospodarskega razstavišča Narava-zdravje, že četrto leto vodi nacionalno kampanjo za spreminjanje diabetesa Bodi odličnjak!
GR na družbenih omrežjih