Pravljičnih sedem let Convente - Gospodarsko razstavišče
SI
Show menu

Pravljičnih sedem let Convente

19. 1. 2015
Ta teden je v sredo in četrtek rezerviran na 7. Convento. Od samega začetka se odvija na Gospodarskem razstavišču, ki sodeluje na njej s svojim razstavnim prostorom, kar je promocija tudi tega največjega prireditvenega centra v Sloveniji s svojim 20 večnamenskimi dvoranami. Na Gospodarsko razstavišče se na podlagi dobrih izkušenj vrača mednarodni organizator kongresnih prireditev Kenes, ki je 2009 prav tu organiziral največji kongres leta v Sloveniji. Kot ptice selivke, ve, zakaj je za gnezdo svetovnega kongresnega dogodka s področja medicine ponovno izbral prav GR.
Letošnja Convneta gosti največje število kongresnih destinacij doslej. Več kot devetdeset odstotkov bo novih organizatorjev srečanj, ki bodo v Slovenijo prišli iz kar 33 različnih držav.

Organizatorji Convente so letos prvič k sodelovanju povabili tudi ponudnike kongresnih storitev iz širšega področja Nove Evrope. Med njimi bodo prvič ponudniki kongresnih storitev iz Grčije, Azerbajdžana in Rusije in drugič ponudniki iz Albanije. Razstavni prostor na Gospodarskem razstavišču bo tako te dni zapolnilo okoli 140 ponudnikov kongresnih storitev.