Vse za gradnjo in prenovo – od srede do nedelje na 60. Sejmu Dom
Spoštovani predstavniki medijev!
Dobrodošli, da se nam pridružite v sredo, 6. aprila ob 13.00 uri v dvorani Urška na slovesnem odprtju
60. Sejma Dom.
Prilagamo vabilo na slovesno odprtje
TUKAJ.
Priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu
Ocenjevalna komisija je pozitivno ocenila dva proizvoda, ki sta plod domačega znanja ob upoštevanju sodobnih načel industrijske ekologije. Podjetje MIK iz Vojnika je prejelo znak ZKG za razvoj lokalnega prezračevalnega sistema z vračanjem toplote MIKrovent. Podjetje Lumar IG pa je prejemnik znaka ZKG za uvajanje koncepta trajnosti v njihove hiše. Obe priznanji bosta podeljeni na uradnem odprtju sejma.
Vse za gradnjo in prenovo predstavlja 250 podjetij iz 23 držav.
Seznam razstavljavcev najdete
TUKAJ.
Obiskovalci sejma bodo iz prve roke izvedeli kako moramo graditi in prenavljati »po novem«. Za njih bodo vsak dan sejma od
10. do 18. ure na voljo nasveti neodvisnih strokovnjakov Gradbenega inštituta ZRMK in Mreže ENSVET – Eko sklada, z brezplačnimi svetovanji in predavanji. Program svetovanj in drugih strokovnih posvetov je objavljen
TUKAJ.
Vsak obiskovalec prejme ob nakupu vstopnice
katalog.
Sejem bo odprt od srede, 6. aprila, do sobote, 9. aprila, od 10. do 19. ure, v nedeljo, 10. aprila, pa do 18. ure.
Redna vstopnica znaša 9,
v spletni prodaji 6 evrov. Znižana vstopnica
Happy Hour –
5 evrov je na voljo v sredo, četrtek in petek (6. do 8. aprila) – od 12. do 16. ure, v soboto (9. aprila) – od 16. do 19. ure, v nedeljo (10. aprila) – od 15. do 18. ure. Obiskovalce vabijo, da se morebitni gneči izognejo z nakupom cenejših vstopnice
prek spleta. S spletno vstopnico imajo tudi brezplačen prevoz z avtobusom LPP na razstavišče in nazaj.
Fotografije najdete na spletni strani prireditve. Za dodatna pojasnila in informacije smo vam z veseljem na voljo.
Vabljeni, da se kot predstavnik medijev zaradi elektronskega sistema vstopa
akreditirate.
Za vašo medijsko pozornost, najavo dogodkov, obisk naših prireditev ter poročanje o njih se vam najlepše zahvaljujemo.