Medijsko središče - Gospodarsko razstavišče
SI
Medijsko središče

Pozdravljeni novinarji,

hvala, ker se pri vašem mediju zanimate za dogodke Gospodarskega razstavišča. Veseli smo, da pri nas vedno znova najdete navdih in vsebino za zanimive medijske zgodbe, ki informirajo, izobražujejo in razvedrijo vaše občinstvo.

V času dogodkov, ki so v organizaciji Gospodarskega razstavišča, vas bo v paviljonu Jurček pričakalo novinarsko središče z vsemi informacijami, ki jih kot predstavniki medijev potrebujete za vaše delo.

V novinarskem središču so vam na voljo:

  • vse aktualne informacije
  • sporočila za medije
  • vabila razstavljavcev in organizatorjev
  • promocijsko gradivo
  • akreditacije (v kolikor tega niste opravili prek spleta, kar seveda priporočamo)

Imate dodatna vprašanja? Stopite v stik z nami.

Tajništvo
01 300 26 11, info@gr-sejem.si

Akreditacije

Za vse dogodke v organizaciji Gospodarskega razstavišča se kot predstavnik medija lahko akreditirate kar prek spleta. Po potrditvi akreditacije boste elektronsko vstopnico za vstop in delo na prireditvah prejeli preko e-pošte.

Vstopnica je neprenosljiva in veljavna le na tisti dan, za katerega ste prosili akreditacijo. Vstop na prizorišče brez kodirane vstopnice ni mogoč. Hranite jo do izstopa z Gospodarskega razstavišča.

V koliko naletite na težave, se prosim oglasite v medijskem središču v paviljonu Jurček, na INFO točki dogodka ali kontaktirajte tehnično recepcijo v času dogodka (01 300 26 14).

Pridobite akreditacijo

GR na družbenih omrežjih