SI
Show menu

Hoteli

Hotel Meksiko

je nov urbani hotel v Ljubljani. Gostom nudi 50 udobnih, klimatiziranih sob ter brezplačen wi-fi. V restavraciji pritličja hotela gostom postrežemo zajtrk. Od mestnega jedra je hotel oddaljen 10 minut hoje.
Več »

Alo rooms Vrbinc B&B

se nahaja v neposredni bližini južne ljubljanske obvoznice (izvoz Ljubljana Rudnik – št. 33). Gostom so na razpolago klimatizirane sobe z brezplačnim internetnim dostopom  in parkiriščem (tudi za avtobuse). Restavracija s specialitetmi iz žara je odprta vse dni v letu od 7:00 do 22:00.
Več »

Hotel Adora

Ta butični, družinsko voden hotel se nahaja v starem mestnem jedru, v popolnoma prenovljeni staromeščanski hiši. Gostom nudi 10 sodobno opremljenih sob s tikovim pohištvom, LED TV, brezplačnim wi-fi in klimatsko napravo, ter okusen samopostrežni zajtrk.
Več »

Ahotel

Je nov hotel v Ljubljani, Trnovo, le streljaj od južne obvoznice in mestnega jedra. Razpolaga s prostornimi in moderno opremljenimi sobami. Lounge bar, terasa, prijazno osebje dopolnjujejo bogato ponudbo hotela.
Več »

Alo apartments "Vila Klara"

se nahaja na izjemni lokaciji v neposredni bližini centra mesta. Vse znamenitosti mesta Ljubljane so dosegljive peš v manj kot 10 minutah. Dostop je zelo enostaven. Iz avtoceste (izvoz Ljubljana center - 34) je oddaljena samo 1,5 km.
Več »

Ambient hotel

Je nov hotel v družinski lasti. Nahaja se v zelenem naročju Domžal. Sobe v njem smo opremili individualno, da bo bivanje v hotelu res udobno pa smo uporabili le najboljše materiale očem prijetnih barv.
Več »

Austria Trend Hotel Ljubljana

Od središča mesta je oddaljen le dva kilometra. Zaradi svoje lege je odlično izhodišče za vse goste, tako za poslovne kot tudi za goste, ki želijo kakovostno preživeti prosti čas. V hotelu boste našli vse prednosti sodobno zasnovanega hotela vrhunske kategorije: odlično vzdušje, izredno udobje bivanja in pridih mednarodnosti.
Več »

Best Western Premier Hotel Slon

se ponaša s 450 letno tradicijo in združuje udobno nastanitev in vrhunsko kulinariko na odlični lokaciji v središču mesta.
Več »

Birokrat Aparthotel

Hotel, ki vam ne nudi le moderno opremljenih sob, ampak tudi luksuzne apartmaje, se nahaja v bližini Gospodarskega razstavišča v poslovnem distriktu Ljubljana-Bežigrad in je lahko dostopen. Gostom nudimo prostorno brezplačno parkirišče, brezplačen brezžični internet in uporabo prenosnih računalnikov v hotelskih sobah.
Več »

Dvor Tacen

Dvor Tacen, prvi finest Bed and Breakfast pod Šmarno goro. V okolici, ki ponuja veliko možnosti za sprostitev ter le korak od mesta z odlično avtobusno povezavo, brezplačnim parkiriščem, wifi povezavo in razkošnimi sobami ter Kavarno kjer odlična kava in prigrizki niso privilegij. Odličnen izbor za  poslovna srečanja manjših skupin. 
Več »

Grand hotel Union

Z 21 dvoranami in 327 sobami je največji hotel v glavnem mestu Slovenije. Ponaša se s stoletno tradicijo gostovanja uspešnih prireditev in pomembnih gostov.
Več »

Grandvid Hotel

Hotel**** je iz središča Ljubljane oddaljen 7 km in 1 km od južne Ljubljanske obvoznice, v mirnem naselju Lavrica, brezplačno parkiranje, udobne namestitve v eno, dvo in troposteljnih sobah z zajtrkom, v ponudbi restavracija, kavarna, konferenčne dvorane, vrt.
Več »

Hotel Lev

Hotel Lev je edini hotel v glavnem mestu Slovenije, ki se ponaša s petimi zvezdicami. Nahaja se v samem centru in poslovnem središču Ljubljane, le nekaj minut hoje od večjih turističnih znamenitosti in starega mestnega jedra.
Več »

M hotel

se nahaja v neposredni bližini južne ljubljanske obvoznice (izvoz Ljubljana Rudnik – št. 33). Gostom so na razpolago klimatizirane sobe z brezplačnim internetnim dostopom  in parkiriščem (tudi za avtobuse). Restavracija s specialitetmi iz žara je odprta vse dni v letu od 7:00 do 22:00.
Več »

Hotel Medno

Hotel se nahaja v naravnem zelenem okolju, 9 km severno od središča glavnega mesta Ljubljane. Letališče Jožeta Pučnika je oddaljeno le 15 km. Zmogljivost Hotela Medno je 93 ležišč.
Več »

Plaza hotel Ljubljana

Povsem nov hotel s 4* je od starega mestnega jedra Ljubljane oddaljen le 3 km, nahaja pa se v poslovno-trgovskem in zabaviščnem središču BTC. Hotelski gostje lahko koristite zastonj vstop v Vodno mesto Atlantis. Zagotovljeno parkirno mesto, topel sprejem osebja ter odlična kosila v Restavraciji Plaza bodo naredili vaše bivanje kar se da prijetno.
Več »

Hotel Center

Je nov hotel v popolnoma prenovljeni zgradbi iz 19. stoletja. Nahaja se v bližini gospodarskega razstavišča, avtobusne in železniške postaje ter starega mestnega jedra Ljubljane. Odlična lokacija za poslovneže in turiste.
Več »

Hotel Stil

Hotel leži v mirnem in zelenem okolju, enostaven dostop 500m od VZ Ljubljanske obvoznice,do centra 6 km, odlično vzdušje, izredno udobje bivanja. Razpolaga z 43 sodobno opremljenimi sobami in apartmaji.
Več »

Ljubljana resort hotel & kamp

Hotel*** se nahaja se 4 km iz centra mesta , ponuja možnost nastanitve v 60 sobah z brezplačnim parkiranjem . Za goste, ki prihajajo na sejmišče s počitniškimi vozili je možna nastanitev v kampu čez celo leto.
Več »

Mons hotel

Prvi design hotel v Sloveniji, obdan z zelenjem, neposredno ob ljubljanski obvoznici, a le 4km od starega središča Ljubljane (brezplačen transfer do mesta), s 114 sobami, restavracijpo a' la carte, kakovostno samopostrežno restavracijo in veliko parkirišče.
Več »

Vander Urbani Resort

Vander Urbani Resort, prvi član skupine Design Hotels v Sloveniji, v svoji zasnovi združuje arhitekturo starega mestnega jedra, sodoben koncept udobja in vrhunsko kakovost bivanja. 16 moderno in unikatno zasnovanih sob, vrhunska restavracija s priznanim ''Chef de cuisine'' Benjamin Launay, vinskim barom in kletjo ter teraso z bazenom ter prečudovitim pogledom na grad.
Več »