23. marec 2012


Predavanje KAKO POVEČATI VREDNOST SVOJE ZNAMKE: Leslie de Chernatony

Guru upravljanja blagovnih znamk, 23. marca v Ljubljani, na Gospodarskem razstavišču.

Pogosto slišimo besede, koliko moramo vložiti v razvoj blagovnih znamk, redko pa slišimo, kako kapitalizirati vrednost iz znamk, ki jih že imamo, kako torej povečati vrednost podjetja in prodaje. Leslie de Chernatony, guru upravljanja blagovnih znamk, bo 23. marca v Ljubljani, na Gospodarskem razstavišču, s svojim znanjem, z bogatimi izkušnjami in s svojstvenim humorjem pokazal, kako v teh zaostrenih časih ustvarjati vrednost in jo tudi kapitalizirati. V času hitrega spreminjanja trendov, vedno hujših pritiskov na zmanjševanje stroškov in velike konkurence je to vse prej kot lahka naloga. Leslie de Chernatony bo pokazal, da znamka ni le privilegij velikih, ampak da je znamka tisti vzvod, ki prav v časih krize, peklenske konkurence in pritiska na stroške edina omogoča ustvarjanje dodane vrednosti za lastnike, delavce in upravljavce podjetij.

Komu je predavanje namenjeno?

Predavanje je namenjeno vodjem trženja in prodaje, seveda pa tudi lastnikom in direktorjem manjših in srednjih družb, ki so že obvladali proizvodnjo, že imajo napeljane osnovne prodajne kanale in se soočajo z vprašanjem, kako iz svojega kakovostnega proizvoda ali storitve iztisniti večjo dodano vrednost.


Kdaj, kje in kako?


 • Kdaj: 23. marec 2012, od 10.00 do 13.00 ure

 • Kje: Gospodarsko razstavišče, Dunajska cesta 18, Ljubljana

 • Predavanja bodo potekala v angleškem jeziku.

 • Kotizacija:

 • 30 EUR + 20% DDV, za tiste, ki ste stranka GR. Cena vključuje udeležbo na izobraževanju, gradiva, osvežilne napitke in prigrizke med odmorom.

  80 EUR + 20% DDV Cena vključuje udeležbo na izobraževanju, gradiva, osvežilne napitke in prigrizke med odmorom.


  Vaš čas je dragocen! Prijavite se lahko tako, da izpolnite e-prijavo


  Pokličete nas lahko na 01 300 26 25 ali nam pošljete sporočilo na tina.bizant@gr-sejem.si.


  Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo!     
     

  Kontakt


  Recepcija

  T. 01 300 26 00
  F. 01 300 26 28
   
   
   
   
  www.gr-sejem.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje. Prosimo, označite ali dovoljujete uporabo te tehnologije.
  Ne strinjam se