Predstavitev hotelov

Ali potrebujete rezervacijo namestitve?
Obrnite se na vodjo projekta in uredili vam bomo vse potrebno.
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>
 

Lesar Hotel Angel

je luksuzni butični hotel, v starem mestnem jedru Ljubljane, ki svojim gostom ponuja vse nujnosti modernega časa, hkrati pa vas zapelje s toplino, domačnostjo in prepriča s prijazno in učinkovito ekipo. Na voljo vam je 12 sob in suite in lounge area, ki se lahko spremeni tudi v sestankovalnico, brezplačni wi-fi in hotelski bar.
 

Hotel Lev

Hotel Lev je edini hotel v glavnem mestu Slovenije, ki se ponaša s petimi zvezdicami. Nahaja se v samem centru in poslovnem središču Ljubljane, le nekaj minut hoje od večjih turističnih znamenitosti in starega mestnega jedra.
 

M hotel

se nahaja v neposredni bližini južne ljubljanske obvoznice (izvoz Ljubljana Rudnik – št. 33). Gostom so na razpolago klimatizirane sobe z brezplačnim internetnim dostopom  in parkiriščem (tudi za avtobuse). Restavracija s specialitetmi iz žara je odprta vse dni v letu od 7:00 do 22:00.
 

Hotel Medno

Hotel se nahaja v naravnem zelenem okolju, 9 km severno od središča glavnega mesta Ljubljane. Letališče Jožeta Pučnika je oddaljeno le 15 km. Zmogljivost Hotela Medno je 93 ležišč.
 

Hotel Park

Nahaja se v centru mesta in je tako z izjemno lokacijo, pestro ponudbo udobno opremljenih sob, okusno hrano, kakovostnimi storitvami in prijaznim osebjem prava izbira za vaše bivanje.
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>

Kontakt


Recepcija

T. 01 300 26 00
F. 01 300 26 28
 
 
 
 

Naročite se na e-novice


www.gr-sejem.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje. Prosimo, označite ali dovoljujete uporabo te tehnologije.
Ne strinjam se