Predstavitev hotelov

Ali potrebujete rezervacijo namestitve?
Obrnite se na vodjo projekta in uredili vam bomo vse potrebno.
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>
 

Birokrat Aparthotel

Hotel, ki vam ne nudi le moderno opremljenih sob, ampak tudi luksuzne apartmaje, se nahaja v bližini Gospodarskega razstavišča v poslovnem distriktu Ljubljana-Bežigrad in je lahko dostopen. Gostom nudimo prostorno brezplačno parkirišče, brezplačen brezžični internet in uporabo prenosnih računalnikov v hotelskih sobah.
 

City hotel Ljubljana

Je povsem prenovljen hotel s 3 *** v centru mesta z udobnimi in prostorsko različnimi sobami, prijaznim in gostoljubnim osebjem; primeren tako za poslovneže kot turiste.
 

Dvor Tacen

Dvor Tacen, prvi finest Bed and Breakfast pod Šmarno goro. V okolici, ki ponuja veliko možnosti za sprostitev ter le korak od mesta z odlično avtobusno povezavo, brezplačnim parkiriščem, wifi povezavo in razkošnimi sobami ter Kavarno kjer odlična kava in prigrizki niso privilegij. Odličnen izbor za  poslovna srečanja manjših skupin. 
 

Grand hotel Union

Z 21 dvoranami in 327 sobami je največji hotel v glavnem mestu Slovenije. Ponaša se s stoletno tradicijo gostovanja uspešnih prireditev in pomembnih gostov.
 

Grandvid Hotel

Hotel**** je iz središča Ljubljane oddaljen 7 km in 1 km od južne Ljubljanske obvoznice, v mirnem naselju Lavrica, brezplačno parkiranje, udobne namestitve v eno, dvo in troposteljnih sobah z zajtrkom, v ponudbi restavracija, kavarna, konferenčne dvorane, vrt.
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>

Kontakt


Recepcija

T. 01 300 26 00
F. 01 300 26 28
 
 
 
 

Naročite se na e-novice


www.gr-sejem.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje. Prosimo, označite ali dovoljujete uporabo te tehnologije.
Ne strinjam se