Predstavitev hotelov

Ali potrebujete rezervacijo namestitve?
Obrnite se na vodjo projekta in uredili vam bomo vse potrebno.
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>
 

Alo apartments "Vila Klara"

se nahaja na izjemni lokaciji v neposredni bližini centra mesta. Vse znamenitosti mesta Ljubljane so dosegljive peš v manj kot 10 minutah. Dostop je zelo enostaven. Iz avtoceste (izvoz Ljubljana center - 34) je oddaljena samo 1,5 km.
 

Ambient hotel

Je nov hotel v družinski lasti. Nahaja se v zelenem naročju Domžal. Sobe v njem smo opremili individualno, da bo bivanje v hotelu res udobno pa smo uporabili le najboljše materiale očem prijetnih barv.
 

ANTIQ PALACE, Small Luxury Hotels of the World

Locirana na ekskluzivni in mirni lokaciji v srcu starega mestnega jedra Ljubljane, ta nekdanja rezidenca iz 16. stoletja ponuja butične suite, prostorne apartmaje ter najsodobnejši wellness in spa center.
 

Austria Trend Hotel Ljubljana

Od središča mesta je oddaljen le dva kilometra. Zaradi svoje lege je odlično izhodišče za vse goste, tako za poslovne kot tudi za goste, ki želijo kakovostno preživeti prosti čas. V hotelu boste našli vse prednosti sodobno zasnovanega hotela vrhunske kategorije: odlično vzdušje, izredno udobje bivanja in pridih mednarodnosti.
 

Best Western Premier Hotel Slon

se ponaša s 450 letno tradicijo in združuje udobno nastanitev in vrhunsko kulinariko na odlični lokaciji v središču mesta.
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>

Kontakt


Recepcija

T. 01 300 26 00
F. 01 300 26 28
 
 
 
 

Naročite se na e-novice


www.gr-sejem.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje. Prosimo, označite ali dovoljujete uporabo te tehnologije.
Ne strinjam se